Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Спряха реклама със съблечената Риана в Лондон

09-06-2014     0
 

Спряха реклама със съблечената Риана в Лондон

Във Великобритания забраниха частично рекламата на парфюма Rogue с голата Риана: певицата позира по бельо и високи токчета, свенливо скръстила ръце на гърдите си. Визията ще се появява само там и само когато достъпът за деца е ограничен.

До тази мярка се стигна след като мъж се оплака в Британският регулатор на рекламното съдържание (ASA), че плакатът с изпълнителката е със силно сексуално послание и унижава жените. Поради тази причина мъжът твърди, че провокативното фото не бива да се натрапва на подрастващите. За разлика от загрижения британец, ние виждаме само една красива и супер популярна жена, която е адски секси и няма нищо унизително в това.

Компанията Parlux Fragrances, производител на аромата на певицата, коментира ситуацията така: „За първи път получаваме подобна жалба. Като символ на скандалния стил на обличане и поведение, точно такава е Риана и в рекламния кадър”.

Относно посланието, Parlux Fragrance са категорични, че не обиждат по-слабия пол, а напротив, Риана излъчва самоувереност и тази самоувереност е заложено в концепцията на аромата.Междувременно медии и критици продължават да обсъждат зашеметяващата поява на барбадоската на CFDA Awards преди дни, където бе наградена със статуетка и приза „Модна икона”, в чисто прозрачна рокля с кристали.

На злостните коментатори Риана отвръща така:
"Грижа ви е за гърдите ми? Те целите са покрити с кристали Swarovski!"

 

текст: ViewSofia
фотография: АР