Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Всеки носи кейс

09-07-2014     0
 

Всеки носи кейс

Портмонета, чанти, слънчеви очила, бижута...аксесоарите са навсякъде. Кейс за мобилния телефон, според дрехата, настроението, събитието. Абсолютно задължителен. Или поне със сигурност абсолютно срещан. В колекцията на повечето марки се появяват по няколко модела на сезон. Всякакви цветове и материали, форми, дори и любимата ви снимка може да се появи върху него, стига да искате.

За по-креативните интернет пространството е изпълнено с туториъл клипчета „направи си сам“ своя уникален кейс. Невъзможно е да не се изкушиш и ти да добавиш поне един към смартфона, с който делиш доста от часовете на денонощието си. И да го превърнеш в естествения артистичен завършек на своя аутфит. Разнообразието е голямо, предлагането и търсенето също.

И все пак нека си спомним, първоначалната функция на кейса за любимата джаджа в ръцете ти. И тя е съвсем прагматична. Добра новина. В такъв случай няма нищо лошо да заформиш своята малка колекция за различни поводи, настроения и тоалети. Подмяната им е по-бърза от прическата и маникюра и през по-голямата част от времето може да й се наслаждаваш, защото е точно пред очите ти. 

текст: TeenViewSofia
фотография: AllOverPress