Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

Нов ярък сезон с функционалност и мода от H&M Sport

30-07-2014     0
 

Нов ярък сезон с функционалност и мода от H&M Sport

Дайте старт на есенния маратон с новите предложения от H&M Sport – разширената концепция на H&M за спортни облекла, съчетаваща комфорт и неподправен усет към модата. С най-актуалните модели за мъже и жени есента се изпълва с жизненост и свежа енергия, независимо от избора на активност, която практикувате. Новата колекция е налична в избрани магазини у нас от края на месец юли.

„Новите сезонни предложения за жени от H&M Sport съчетават есенните модни тенденции с функционалността, така важна за спортните активности. Вдъхновихме се от градския стил, но също така и от различни видове спорт.
Новото за сезона е комбинирането на есенни нюанси с проблясъци от неон, зареждащ с енергия“, казва Петра Смедс, дизайнер на спортни облекла за жени в H&M.„Есента е един от най-вълнуващите сезони за спорта. При създаването на колекцията за мъжете вдъхновението бе необходимостта от защита от външни условия и функционалността. Всичко това комбинирахме с ярки цветове и класически спортни модели, за да придадем допълнителна свежест на сезона“, казва Йонас Блом, дизайнер на спортни облекла за мъже в H&M.ЖЕНИ: С по-ранното настъпване на нощта и застудяването нараства и необходимостта от ветроустойчива и водонепромокаема защита, както и от светлоотразителни жилетки за осигуряване на безопасност. Атлетични елеци и спортни сутиени в ярко жълто или розово се съчетават с тениски, суитшърти и клинове с черни и сиви щампи за фитнеса, изработени от материи, които са бързосъхнещи, дишащи и оформящи тялото. За стречинг и йога комфортът идва с безшевни жилетка и топове, клинове и шорти в пъстри щампи и райета, като всяка дреха придава усещането за втора кожа.МЪЖЕ: Бъдете част от печелившия екип със силни цветове и атлетични принтове през есента. Тениски, топове и суитшърти с качулка идват във функционални материи, които са бързосъхнещи и дишащи, с по-тесни дълги ръкави за наслояване и перфектни за cross тренировки. Тъй като времето става все по-голямо предизвикателство, от изключителна важност е всеки слой при активностите на открито, чак до подплатени жилетки и якета. А специално за бягането, ярките неонови леки якета са бързосъхнещи, ветроустойчиви и светлоотразителни. 

текст: TeenViewSofia/ Press
фотография: Press на марката