Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

H&M откри своя шестнадесети магазин у нас

12-11-2014     0
 

H&M откри своя шестнадесети магазин у нас

Вчера H&M откри най-новия си магазин в София, в новооткрития Sofia Ring Mall на ул. „Околовръстен път“ 216. Над 200 души чакаха нетърпеливо час преди официалния старт, за да се докоснат до най-новите модели от колекциите за сезон Есен / Зима 2014 на шведската модна компания.

Точно в 11 ч. Линда Бликст, Area manager на H&M за България, Пламен Владимиров, управител на магазина, и Карина Николаева, продавач-консултант, прерязаха червената лента и приветстваха първите клиенти в магазина.

„Горди сме, че открихме своя девети магазин в София, като по този начин прибавихме още една модна дестинация за ценителите на модата в българската столица. Това събитие бележи постоянния ни стремеж да отговаряме на нуждата на нашите клиенти и винаги да им предоставяме мода и качество на най-добра цена”, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.H&M отбеляза старта на най-новия си магазин у нас с приятни изненади за своите клиенти. Първите 100 любители на модата получиха карти ваучер на стойност 20 лв., а през целия ден за клиентите бяха предвидени подаръци с всяка покупки.

Магазинът в Sofia Ring Mall е разположен на 2 етажа и общо 2 600 кв. м. и е отворен за клиенти всеки ден от 10 до 22 ч. Освен колекциите си за жени и мъже, клиентите ще могат да пазаруват и от предложенията на марката за деца и тийнейджъри. Най-запалените фенове на модата ще могат да се насладят на дамската и мъжката линия H&M Trend, включваща най-актуалните тенденции от модните подиуми.Този сезон в H&M на фокус са обемните палта, плетивата, както и задължителните аксесоари за по-студеното време – меки шапки, различни модели ръкавици, обемни шалове. Водещи са цветовете в топли, пастелни нюанси като светло кафяво, розово, жълто и зелено. Най-често използваните материи в колекциите са вълна, памук, както и така актуалните за тази зима вариации на изкуствена кожа с косъм.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. Магазинът в Sofia Ring Mall е 9-ти за марката в София и 16-ти в страната. Останалите градове, в които компанията откри свои магазини, са Варна, Бургас, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Велико Търново и Благоевград.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press