Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Обувки за дъжд

24-11-2014     0
 

Обувки за дъжд

Както есента бавно се изнизва, така и ние замислено крачим по мокрите софийски булеварди. Сухите листа под краката ни вече не шумолят под краката ни, павираните улиучки се пързалят – градът е потънал в локви. В слушалките ни звучат нежни баладични вокали, есента както винаги ни навява носталгични чувства, а нашето ежедневие изисква от нас уверено да скочим в динамичния му ритъм.

Някой някога беше казал „няма нищо по-хубаво от лошото време”. Защо да не го атакуваме като се развихрим пред огледалото в коридора преди да излезем. За да сме добре опаковани и готови за всяка ситуация, имаме нужда от чадър, шал, качулка или шапка, топло палто и разбира се обувки за дъжд. Днес сме решили да се спрем на последният компонент от нашето олблекло, жизнено важен особено по това време на годината. И понеже Teenviewsofia подкрепя напълно страстта ти към експеримента, сме подговили малко стийт вдъхновения в екстремни условия.

Високо над нещатаМоже би твърде екстремно и непонятно за повечето момичета, но точно за теб e най-доброто решение да бъдеш на едни токчета височина над земята. Изолирана от калта, влагата в своята елегантна женствена реалност. 

Цветни, свежи и гумениВ контраст с лошото време обуваме шарените гумени ботуши. Понеже не обичаме да се сливаме с тълпата и обичаме да си играем на нови комбинации с чанти и аксесоари. Подходящи за всеки тип терен, с тяхна помощ винаги сме защитени от пропускане и скука.

Под защитата на грайферитеОбувките с грайфер, всъщност са много добро решение не само за планината, а и за ежедневни градски условия. С тях смело можем да минаваме през всичкки локви и препядствия, без да се притесняваме за външния вид и здравето си. Дали ще изберем нашумелите модели на Timberland – груби и тежки, но някак красиво вписващи се в стила на модерната субкултура, подходящи и за него и нея. Или симпатичен модел планинарки, с който ще разчупиш стереотипите и стайлинга си.

Мога да подскачам като балеринкаВреме никога нямаме, а трябва да бъдем навсякъде, бързаме, тичаме за автобуса, тичаме за метрото, тичаме по стълбите, тичаме през тълпите по улиците. И сме твърде завладяни от амбицията на всяка цена да се справим като смели градски момичета. Маратонките и кецовете са нещо, от което в никакъв случей не можем да се откажем, дори когато улиците плуват в локви. За щастие ние можем да ги прескачаме с елегантността на балеринки и знаем, че изглеждаме прехласващо за останалите минувачи наоколо.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: net.com