Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Easy Range! Доза бърз, смел и сръчен шопинг от View Sofia

27-11-2014     0
 

Easy Range! Доза бърз, смел и сръчен шопинг от View Sofia

Умението да комбинираш модните си притежания с лекота е истинско удоволствие, също като да мечтаеш, да обичаш, да слушаш любимото си парче на път към морето, или пък да усетиш как първите снежинки докосват лицето ти.

В чисто новата ни шопинг поредица ще размахаме вълшебната си модна пръчица, спретвайки закачлива работилница, в която лесно, забавно и провокиращо ще сглобяваме перфектния, леко артистичен и мъничко различен аутфит, съобразен със сезонните тренд правила и месечния ни бюджет (освен ако не се размечтаем твърде много).

А на помощ ще ни се притече пъстър отбор от фешън съотборници, тук и сега, точно на една разходка разстояние от мечтания ни есенно-зимен гардероб.

Днешният ни леко шантав сет съчетава в себе си всичко женско и любимо - розово и щедро количество карамел, но вместо предполагащата момичешка кокетност цветова гама, той носи леко бунтарско настроение в силует, неспособен да остави безразличие у когото и да е. Свободните кройки на панталона и топа контрастират не само по материя на якето и едро плетената шапка, но и по внушение: кокетно с минималистично и иновативно с изпитано. Съчетанието между кожа и плетиво работи безотказно, особено в комбинация с правилните аксесоари: oversized клъч, както повеляват тенденциите, изобилие на метали и дръзки обувки, убедително синхронизирани в хипнотизиращо сливащата се есенно-зимна симфония. 

Следващата ни доза вдъхновение очаквай следващия четвъртък!

Магазините, от които напазарувахме нашия easy range днес - най-долу в материала!
 Шапка H&M
Клъч H&M
Пръстен и гривни H&M
Блейзър BSB
Топ BSB 70лв
Панталон BSB 180лв
Боти BSB 155лв

текст: ViewSofia
фотография: Press