Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Новите спортни колекции, в които се влюбихме

28-11-2014     0
 

Новите спортни колекции, в които се влюбихме

Vans 2014 women’s lookbook

Калифорнийската фотографката Клара Бълзари стигна чак до Сан Франсиско и намери най-високите и хълмисти терени подходящи за снимките на новата Ванс линия. Гледките от там са убийствено красиви, не много подходящи за изкачване, но перфектно пасващи си с колекцията.

Reebok ClassicsВсяко момиче знае, че чифт класически модел кецове са най-подходящото уръжие за цял ден кръстосване на града с приятели. Прекрасно съчетават в себе си стил и удобство. С тях можем да оцелеем и да се чувстваме на място, където и да ни отведът обстоятелствата.

Adidas ZX

Марката начин на живот - Adidas ти дава възможността сам да проектираш модел обувки като качиш в сайта им своя фотография, която те да щамповат. Сега можеш да имаш маратонки с любимата си храна или с кучето си, или с каквото там си поискаш. И в същото време ще изглеждаш доста официално и изискано. Но Adidas има строга политика относно лица на известни личности, така че съжеляваме момичета, но ще трябва да измислите нещо друго, освен знаменитостите, по които сте побъркани.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press