Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

Влезте във форма със стил и функционалност от H&M Sport

05-01-2015     1
 

Влезте във форма със стил и функционалност от H&M  Sport

Пролетта е времето на атлетиката и фитнес заниманията, което H&M Sport превръща в силен спортен сезон с много настроение и стил. Независимо от практикуваната активност,промяната на времето изисква повече слоеве дрехи, подобрени технически материи и функционални детайли. Всичко това е част от разширената колекция H&M Sport и новите предложения за пролетта, налични в избрани магазини у нас от тази седмица

„Пролетта е сезонът на свежите сили и възможности за H&M Sport – без значение дали развивате дадена активност или опитвате нещо ново. Наслояването на дрехите играе важна роля, независимо дали практикувате в зала или на открито“, споделя Петра Смедс, дизайнер H&M Sport за жени.

„Атлетичност, сила и изпълнение – това са основните вдъхновения за мъжката част от колекцията H&M Sport за пролетта. Включихме модели, които са на страната на вашето тяло при всякакви условия. Функционалността и техническите детайли са не само предимство, но и придават модерен привкус“, казва Йонас Блом, дизайнер H&M Sport за мъже.БЯГАНЕ: За жените предложенията за този спорт включват нови модели безшевни топове и клинове със специален дизайн и конструкция, улесняващи движението и придаващи комфорт.

Подобрената материя на якетата с цип включва светлоотразителни елементи за повече сигурност. Малката раница прилепва плътно към гърба и е изключително удобна по време на бягане.

За мъжете ветроустойчивите якета, подплатените елеци и клиновете осигуряват защита при по-лошото време. Тениските и късите панталони от специални, технически подобрени материи, са подходящи за по-мекото време. Всичко това е издържано в черно и сиво с контрастиращи неонови детайли в жълто и оранжево.ФИТНЕС: Спортните сутиени и блузи в ярки цветове за жени са перфектни за съчетаване с клиновете в различни нюанси на розовото или с тези в графичната гама. Мрежата е основен детайл, особено при якетата с реглан ръкави, или като панел за допълнително проветряване в задната част на спортните сутиени.

За мъжете колекцията предлага нови тениски с принтове и надписи, блузи с дълъг ръкав, както и клинове, които могат да се носят под по-широки панталони, когато е необходима повече топлина.

НА ОТКРИТО: Включени са дамски модели, които позволяват перфектното наслояване при нужда – от спортните сутиени и елеци, към по-топлите средни слоеве блузи и връхни дрехи, комбиниращи плътна подплата и мрежа за защита и бързо съхнене.За мъжете ветро - и водоустойчиви якета с цип съчетават различни текстури за повече топлина.
Панталоните са изработени от по-здрава материя и имат големи странични джобове. Блузите, които прилепват плътно до тялото, са от бързосъхнеща материя.

ЙОГА/ПИЛАТЕС: За жените, практикуващи различни видове гимнастика, се предлагат меки меланж топове и клинове в сиво, черно и бяло, както и с детайли в розово и ментово.Моделите от дамската колекция се достъпни в магазините на H&M в София в The Mall, Serdika Center, Paradise Center, Bulgaria Mall, Mega Mall, бул. Витоша 6, както и в градовете Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград и Плевен. Мъжката колекция е налична в магазините в София в Mall of Sofia, Serdika Center, Paradise Center, Bulgaria Mall, Mega Mall, както и в тези в Бургас, Стара Загора и Плевен.
 

текст: TeenViewSofia/ Press
фотография: Press на марката
Коментари 1
1
публикувано на: 07/01/2018, 19:31 от AndryNam
[url=https://nvzmk.ru/stati/machty-bashni-vyshki-izgotovlenie-i-montazh/]Мачты, башни, вышки - Изготовление и Монтаж[/url]