Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Спечелете награди с МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ БУНТОВНИЦИТЕ!

06-04-2015     0
 

Спечелете награди с МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ БУНТОВНИЦИТЕ!

Гледайте най-новите епизоди на анимацията всяка събота от 09:10 по Disney Channel. Историята в поредицата се развива между събитията на Междузвездни войни Епизоди III и IV, в смутни времена, когато злата Галактическа империя затяга мощната си хватка около галактиката. Имперските сили са окупирали далечна планета и застрашават живота на гражданите й. Разнородният екипаж на звездния кораб „Призрак“ се състои от смели герои, които са достатъчно силни, за да се противопоставят на застрашителни нови злодеи, да се срещнат с колоритни противници и да предприемат вълнуващи приключения.

Спечелете страхотни бунтовнически награди като участвате в играта на Teen View Sofia и Disney Channel! Изпратете верен отговор на въпроса:
На колко години е главният герой Езра Бриджър от сериала на Disney Channel "Междузвездни войни Бунтовници" на имейл: teen@viewsofia.com

Всички изпратили верен отговор ще участват в жребий за специалните награди: 3 броя LEGO® Star Wars™ Ezra’s Speeder Bike и 3 SWR комплекта с тетрадка, значка, раница, стикери и пакет ластици за плетене на гривни.

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

* Настоящият конкурс е отворен за участие от 15 ч. на 6 април до 23:59 ч. на 15 април 2015 година.
* Ще бъдат изтеглени трима печеливши, всеки от които ще спечели LEGO® Star Wars™ Ezra’s Speeder Bike, предоставени от Disney Channel и LEGO System, както и комплект, съдържащ - SWR брандирана тетрадка, значка, раница, стикери и пакет ластици за плетене на гривни.
* Печелившите се определят на лотариен принцип, като в жребия се включват имената на всички, изпратили верен отговор на имейл: teen@viewsofia.com
* Имената на печелившите ще бъдат обявени на 16 март в 12 ч. на сайта и Facebook страницата на Teen View Sofia.

текст: TeenViewSofia
фотография: Press