Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Супермодели и ексклузивен саундтрак за лятото с новата кампания на H&M

08-04-2015     0
 

Супермодели и ексклузивен саундтрак за лятото с новата кампания на H&M

Новата кампания на H&M за лято 2015 с участието на цяло съзвездие от супермодели ще бъде саундтракът на сезона благодарение на ексклузивното парче на Axwell /\ Ingrosso. Рекламата ще направи своя онлайн дебют на 30 април
на hm.com, а след това ще се излъчва по телевизионните канали и в кината по цял свят.

Модерният бохемски дух задава настроението в H&M това лято с калейдоскопични плажни рокли с пейсли десени и бански костюми с връзки отстрани, както и с принтове с тропически листа върху дълги свободни поли и горнища на бански.

Силно въздействие създава монохромният стил – това личи при белите туники с дантела в предната част, топове и поли с волани, както и при черните рокли с възли отпред и моделите с дълъг ръкав, които идеално се допълват с декоративни сребристи колиета.

Банските костюми заемат централно място в сезонната колекция – ключов е моделът с волани и горнище с една презрамка, както и този от две части с декоративни метални халки отпред и отстрани.

„Тази колекция включва всичко, заради което обожавам лятото – бански костюми за дългите дни на плажа и свободни рокли с романтични десени за безкрайните нощи с приятели“, споделя Пернила Волфарт, която ръководи отдела по дизайн в H&M.

В рекламната кампания феновете на модата ще видят Джоан Смолс, Наташа Поли, Даутцен Крус и Адриана Лима. Те изпълняват ролите на екшън героини, които имат мисия да достигнат до брега и да се насладят на всички радости на лятото.

Рекламата включва ексклузивно парчето „Sun Is Shining“ на Axwell /\ Ingrosso. В момента дуото Аксуел и Себастиан Ингросо, бивши членове на „Swedish House Mafia“, подготвят дебютния си албум – идеалният саундтрак за лятото.„Беше невероятно, че работихме с H&M и създадохме песента „Sun Is Shining“ специално за лятната им кампания. Гордеем се да работим с шведски марки! С наближаването на лятото нямаме търпение всички да чуят парчето от новия ни албум, създадено за H&M“, споделят Axwell /\ Ingrosso. 

текст: TeenViewSofia/ Press
фотография: Press на марката