Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Райетата – още една гореща лятна тенденция от Marks&Spencer

21-05-2015     0
 

Райетата – още една гореща лятна тенденция от Marks&Spencer

През това лято Marks & Spencer продължават своето стилно пътешествие към изискано и уверено представяне на новите трендове, чрез търсене на модерното и утвърждаване на класиката. Простота и минимализъм определят тона на пролетно-лятната колекция, като ключовите за сезона тенденции са пречупени елегантно през класическия M&S стил. 

Райетата са ключова посока сред принтовете за сезона, със силно присъствие в колекциите “Into the Blue”, “Uniformity” и “Modern Romance”. Защо не пробвате шикозна алтернатива на класическата моряшка блуза в раиран ансамбъл? Късите градски панталони и блузите без ръкав са стилен вариант за офис облеклото и могат лесно да се преобразуват от ежедневен във вечерен тоалет само с обувки на висок ток и голямо колие.

Изчистена и модерна, колекцията “Uniformity” предава нов елегантен прочит на милитъри естетиката. Тази визия се постига, чрез съчетаване на сивокафяво и каки палитрата с едноцветни проблясъци в една изчистена, уверена и изискано практична колекция. Цветовата гама, акцентирана с монохромни детайли подчертава още веднъж изчистените линии.

M&S са известни с качеството и иновациите в дамските облекла – с колекции, включващи както последните модни тенденции, така и стилни дрехи-инвестиции, създадени да се носят сезон след сезон.

От обемите на 50-те през едрите принтове на 70-те до съвременните модерни форми Marks & Spencer винаги са били в авангарда на дамската мода. Жени от целия свят им се доверяват заради комфорта, перфектните кройкии и красивия дизайн.

текст: TeenViewSofia
фотография: Press на марката