Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Участвайте в играта на Disney Channel България и Teen View Sofia и спечелете страхотни награди от „Наследниците“!

02-09-2015     0
 

Участвайте в играта на Disney Channel България и Teen View Sofia и  спечелете страхотни награди от „Наследниците“!

Най-новият филм на Дисни – „Наследниците“ ще се излъчи премиерно на 19-ти септември от 11:30 часа по Disney Channel България.

Съвременната музикална история е препратка към традиционните приказки на Дисни. Филмът представя потомците на познати приказни герои, сред които злодеите - Круела де Вил, Злодеида, Злата кралица, Джафар, както и представителите на доброто – Аурора, Кралица Бел и Принц Филип, Феята Кръстница и др.Историята се развива в идиличното кралство Аурадон, където Бен, доброжелателният син на Крал Чудовището и Кралица Бел („ Красавицата и Звяра“), се подготвя да се възкачи на престола. Принцът решава да даде шанс на проблемните потомци на Круела Де Вил, Злодеида, Злата кралица, Джафар, които са изолирани на „Островът на изгубените“. Той им позволява да посещават училището в Аурадон заедно с наследниците на Феята кръстница, Ариел, Спящата красавица и др. Така тийнейджърите Мал, Иви, Карлос и Джей за първи път в живота си излизат от затвора на острова. „Наследниците“ ще разкрие дали те ще поемат по пътя на своите родители злодеи, или у тях ще надделее доброто и ще спасят кралството.


 Преди премиерата на филма Disney Channel България и Teen View Sofia предоставят уникалния шанс на феновете на приказните герои на Дисни да спечелят страхотни награди от „Наследниците“ – специална торба с тетрадка, ключодържател, декорация за маникюр, стикер и джоб за гърба на мобилен телефон! Играта се провежда в нашата ФБ страница.

Повече информация за филма „Наследниците“ и приказните герои: www.disney.bg

текст: ViewSofia
фотография: Press