Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

София Карсън" "Бих искала гардеробът на Иви да е моят гардероб!"

15-09-2015     0
 

София Карсън

Остават броени дни до премиерата в България на най-новата продукция на Disney Channel – „Наследниците“. Феновете на приказните герои на Дисни ще имат възможността да гледат за първи път филма - тази събота, 19-ти септември от 11:30 часа, по Disney Channel България.

С игриво намигване към класическите приказки, „Наследниците“ на Дисни заменя замъците с класни стаи, за да създаде съвременна, музикална история за предизвикателствата, с които се сблъскват юношите, стараейки се да оправдаят очакванията на родителите си. С изненадващи превъплъщения, сюжетни обрати и щипка ироничен хумор, филмът е предназначен както за деца, така и за възрастни, тъй като историята закачливо представя възможностите за това какво се случва след „... и заживели щастливо“. 

Преди старта за малко надничаме в кухнята на хитовия филм, през която ни развежда актрисата София Карсън, Нея ще видим в ролята на Иви - дъщеря на Злата Кралица, а кое е най-якото на тази продукция ни казва самата тя в интервю: 

TVS: Как би описала твоята героиня в „Наследниците“ ?
Аз играя Иви, дъщерята на легендарната Зла Кралица от Снежанка. Иви е отгледана и израснала на далечен остров, наречен Островът на Изгубените. Тя расте с вярата, че красотата е всичко и че най-важното и това, което я определя като личност, се вижда в огледалото. Злата Кралица е научила Иви, че единственият начин тя да заживее щастиво е само, ако си намери принц. Но както ще видите във филма, в Иви има много повече от това, което се вижда на пръв поглед...TVS: Какво се случва с Иви по-нататък?
Иви пътешества до магическото кралство Аурадон в компанията на Мал, Джей и Карлос. В Аурадон тя има мисия да намери принца на нейните мечти, с който ще живее дълго и щастливо. Но скоро след като го среща, тя разбира, че майка й не е била права. Иви никога не се е нуждаела от принц, за да бъде щастлива. И по-важното - Иви осъзнава, че е много повече от отражението в огледалото. Тя е силна, интелигентна, тя е Иви и това е повече от достатъчно.

TVS: Как бе въвлечена в този проект?
Всъщност е доста дълга история! Няколко месеца след като участвах като гост-звезда в епизод на "Остин и Али“, бях на прослушване за ролята на Одри - приятелката на Принц Бен в „Наследниците“. Към този момент не бяха разкрили заглавието на филма! Няколко дни след кастинга ми съобщиха, че не съм одобрена. Продължих да ходя на кастинги за други продукции. Два месеца по-късно, бях на прослушване за роля за „Лив и Мади“. След известно време от Дисни ме поканиха пак на кастинг, този път за ролята на Иви. Не можех да повярвам... Това за мен е сбъдната мечта. И от този момент животът ми се промени.

TVS: Какво представляваше кастингът?
Моят кастинг за Иви продължи 3 часа! Първо бях поканена да прочета топ секретния сценарий на „Наследниците“, който беше направо невероятен. Веднага след това започна работата ми с Кени Ортега, за да доразвием героинята на Иви и да ми помогне да я „съживим“. Скоро след това срещнах Дав Камерън и Бубу, като и двамата бяха минали кастинга за Мал и Джей. Усещаше се химия помежду ни, когато изиграхме няколко сцени от филма заедно. Кени ни даде възможност да импровизираме. Направихме и спонтанни дуети с Дав. Кастингът беше сбъдната мечта...

TVS: Фенка ли си на приказките и легендите?
Пораснах, обичайки приказките на Дисни! По цял ден танцувах вкъщи и си мечтаех някой ден да съм принцеса на Дисни. Моята любима принцеса беше Бел от „Красавицата и Звяра“, тъй като тя е първата Дисни принцеса, която имаше кафява коса и кафяви очи (като мен). Всяка година на Хелоуиин се маскирах като Бел!

Има нещо толкова красиво в приказката и във вярата за „и заживели дълго и щастливо“. Мисля, че това ни дава надежда, нещо, за което да мечтаем.TVS: Забавлява ли се в ролята на злодей в „Наследниците“?
Забавлявах се толкова много, докато играх Иви! Първо, злодеите имат най-яките облекла. Специално Иви има най-впечатляващия гардероб. Така че беше много забавно да се обличам като Иви. Въпреки че най-интересната част от това да играеш злодей е свързана с мистерия, която е заложена в злодеите. Иви е многопластов герой, в нея има толкова много повече от това, което се вижда на пръв поглед. Гледайте „Наследниците“ и ще видите. ;)

TVS: Какво мислиш за „гардероба“ на злата Иви?
Бих искала гардеробът на Иви да е моят гардероб! Много ми харесва! Нейният стил е невероятната комбинация на Рок енд Рол визия и женствени елементи. Най-типичният цвят за Иви е синият, както и за нейната майка.
Тя винаги носи кожено наметало с рокли и поли, инспирарани от почерка на майка й и нейното наметало. Също така Иви винаги носи рубинено червено. Характерният символ за Иви е корона, подобно на кралската корона на майка й, бижутата също са с тази форма. Моята героиня носи чантичка, чиято визия напомня за ковчежето, в което Злата кралица държи нейното сърце. Накратко, начинът по който изглежда приказката, е модернизиран и аз харесвам всяка част от нея.

TVS: Какво е чувството да работиш със звездата от „Лив и Мади“- Дав Камерън в „Наследниците“?
Уникално е да се работи с толкова талантлива млада актриса като Дав Камерън. Учех се от нея с всеки изминал ден на снимачната площадка! Имахме много сцени заедно и създадохме незабравими спомени.

TVS: Какво беше чувството да работиш с Кени Ортега?
Кени Ортега е креативен гений. Той имаше представа как да изглежда този филм и не се спря, докато не я осъществи. Беше неумолимо преследване на перфекционизъм. Аз съм голяма фенка на Кени още от времето, когато работеше с Майкъл Джексън и разбира се, годините, в които режисираше „Училищен мюзикъл“. За мен бе сбъдната мечта да работя с него.

TVS: Коя е аудиторията на „Наследниците“?
Красотата на филма е заложена в това, че той е подходящ за всички от всякакви възрасти. „Наследниците“ ще събере семейството заедно! Дали сте баба, дядо, родител, тийнейджър или дете, приказките са универсални, те са част от детството на всеки! Филмът „Наследниците“ ще събере поколенията пред екрана.
 

текст: ViewSofia
фотография: Press