Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Кейти Пери внася мода, фантазия и забавление в ефектната коледна кампания на H&M

10-11-2015     0
 

Кейти Пери внася мода, фантазия и забавление в ефектната коледна кампания на H&M

H&M с удоволствие представя първите снимки от коледната си кампания с участието на певицата Кейти Пери. На тези снимки Кейти е облечена с дрехи от празничната колекция на марката, чиято завладяваща реклама ще се излъчва в кината, по телевизията и в интернет. Световната премиера на пълната версия на рекламата ще бъде на 23 ноември на hm.com/life.

Рекламата на коледната колекция на H&M за 2015 г. пресъздава напълно празничния дух. Кейти играе ролята на фея, която вдъхва живот на фантастични герои – мъже - джинджифилови бисквитки, огромни подаръци на ролкови кънки и гигантски плюшени мечета. Действието е променящо се и динамично, а Кейти придава нотка на индивидуалност на всяка сцена.


 

Саундтракът към рекламата е новата песен „Every Day Is A Holiday“, написана от Кейти за коледната реклама и продуцирана от Дюк Дюмон. „Настроението ми бе истински празнично по време на заснемането на тази вълшебна кампания заедно с Йонас Акерлунд, носейки всички тези забавни дрехи, и най-вече моя любим пуловер с елфа Elfie Selfie. H&M бе част от еволюцията на личния ми стил от 13 годишна възраст, когато започнах да включвам забавни и достъпни модели в моя винтидж гардероб. Нямам търпение да предам на вашия стил вълшебна искра с тази приказна празнична колекция“, споделя Кейти Пери.

В рекламата и в съпътстващите рекламни материали Кейти е облечена с дрехи от коледната колекция на H&M, които съчетават празничен блясък, стил и забавление. Ще видим яркочервени рокли, смокинг сака с ефектни детайли и тениска с червени панделки, избродирани с пайети. Специалните детайли са навсякъде – от ресните на черната мини пола до идеалния коледен пуловер.


 
"Много ми харесва комбинацията от стил и осъвременени традиции в тазгодишната коледна колекция. Всички тези дрехи са създадени за истинско забавление – както идеалната парти рокля за страхотна вечер навън, така и удобният забавен пуловер за почивка със семейството и приятелите“, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер на H&M. През тазгодишния сезон на коледните празници H&M ще подпомогне децата в Мианмар, като 
H&M Conscious Foundation дарява на UNICEF 5% от стойността на всеки закупен ваучер. UNICEF ще използва тези пари, за да предостави качествено образование на засегнати деца в Мианмар, където достъпът до основно образование трябва спешно да се подобри. Чрез кампанията за ваучери за подаръци UNICEF и H&M Conscious Foundation възнамеряват да осигурят качествено начално и основно образование за над 350 000 деца в щата Ракхайн. Ваучерите за подаръци ще се продават в магазините на H&M в цял свят до 31 декември.


 


 


 

текст: Press/ViewSofia
фотография: Press