Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Новият модел на AOC с 27-инчов IPS панел, QHD резолюция и спиращи дъха 165 Hz е на пазара през юли

16-06-2016     0
 

Новият модел на AOC с 27-инчов IPS панел, QHD резолюция и спиращи дъха 165 Hz е на пазара през юли

AOC, една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи, представя NVIDIA G-SYNC™ изданието на своя премиум геймърски монитор с IPS – моделът AGON AG271QG. Със своята резолюция от 2560 x 1440 пиксела дисплеят предлага екстремно бързи изображения при 165 Hz без замазване, накъсване или засичане, благодарение на вградената технология NVIDIA G-SYNC™, която синхронизира честотите на опресняване с тези на видеокартата. Освен с тази удивителна геймърска технология, AOC снабдява AGON AG271QG с IPS панел (AHVA), който изобразява цветовете по най-добрия начин и предлага живо и вълнуващо геймърско и видео изживяване.

Като осигурява плавни и реалистични изображения AGON AG271QG в по-голяма степен подкрепя стремежите на геймърите със своето минимално закъснение на сигнала, което гарантира мигновено отразяване на командите. За по-добри резултати допринася и технологията AOC Flicker-free, елиминираща трептенето на екрана и намаляваща дискомфорта и умората на очите, което позволява на геймърите да следят целта си без колебание.


 

Най-закоравелите геймъри се нуждаят от много повече комфорт не само за своите свикнали да следят целта очи. За да бъде тялото на геймъра силно, е нужна удобна поза, дори в геймърски стол, което е определящо за издръжливостта по време на дълги игрови сесии. Настройващата се стойка AOC Ergo Dial предлага коригиране на височината с мерителна скала, която позволява на потребителите лесно да запаметят предпочитаната настройка. Нещо повече, геймърите могат да настроят фино комфортното позициониране като завъртят и наклонят AGON AG271QG, когато е необходимо.

Геймърският монитор от премиум клас AOC AGON AG271QG, който е разработен специално за запалени геймъри, ще бъде в магазините през юли 2016 г. на препоръчителна крайна цена от 1569 лв.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press