Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Предстои официалното награждаване на отборите победители в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“

17-06-2016     0
 

Предстои официалното награждаване на отборите победители в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“

За пети пореден път Coca-Cola организира инициативата „Купата на Coca-Cola: Движи се!“която тази година обхвана над 16 000 ученици от близо 400 училища в цялата страна. Основна цел на събитието е да подкрепи и мотивира децата да водят активен начин на живот.

 

Финалът и официалното награждаване на отборите победители в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“  ще се проведе на 19 юни 2016 г. (неделя) от 15.00 часа на футболните игрища в комплекс „Спортна София 2000“, Зона Б5 (в новия парк „Възраждане“).
Наградите ще бъдат връчени от Заместник-министъра на младежта и спорта Асен Марков, изпълнителния директор на Кока-Кола ХБК България Светослав Атанасов и генералния директор на Кока-Кола България Стоян Иванов. Лично кметът на София Йорданка Фандъкова ще отличи двата софийски отбора, които ще получат специалната награда за феърплей от Столична община.

 


За да подкрепят учениците, на стадиона ще бъдат музикалните звезди Михаела Филева, Кристиян Костов и Михаела Маринова, както и двукратният световен шампион на скок на дължина за хора с увреждания Михаил Христов, носител на сребърен медал от Европейското първенство по лека атлетика за хора с увреждания, което се проведе в Гросето, Италия.


 

текст: View Sofia/Press
фотография: Press