Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

KLM Royal Dutch създаде специален самолет - уникалният оранжев Boeing 777-300!

22-06-2016     0
 

KLM Royal Dutch създаде специален самолет - уникалният оранжев Boeing 777-300!

 

Авиокомпания KLM Royal Dutch представя своя уникален оранжев Boeing 777-300. Добре познатият син KLM се комбинира с оранжеви акценти.


Идеята за създаването на този специален самолет е била донякъде провокирана от публикациите на KLM в социалните медии за Деня на краля, през 2015 г. По това време, последователи на KLM са качили снимка на един оранжев самолет с въпроса: "Не би ли трябвало да боядисаме в оранжев цвят самолета за Деня на краля следващата година?“ Като резултат има 30000 харесвания и 2500 положителни отговори. Отговорът на KLM сега е представянето на оранжевия самолет.


KLM ще използва оранжевия Boeing 777 за рутинни полети и събития, за представяне на Холандия. Самолетът ще дебютира това лято и ще бъде в експлоатация по маршрута Рио де Жанейро-Амстердам, по време на Олимпийските игри. На 22 август KLM ще използва своя оранжев Boeing за изпълнение на "Полет на медалистите", който ще транспортира холандските олимпийски герои вкъщи.

 

 


За да се оцвети самолета в оранжево, вместо характерния син цвят на KLМ, са използвани 335 литра боя. За 4 дни екип от 35 човека са променили облика на самолета.


Най- новият модел Boeing 777-300 на KLM е с напълно обновен интериор и осигурява по-голям комфорт за пътниците: нови кресла в бизнес класата и повече пространство за краката в икономичната класа. В допълнение, системата за забавление по време на полет е напълно обновена. До края на тази година, KLM ще промени интериора в повече от 80% от своите междуконтинентални самолети.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press