Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Селена Гомез облече дантелена блуза от колекцията на HILFIGER

29-06-2016     0
 

Селена Гомез облече дантелена блуза от колекцията на HILFIGER

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp. (NYSE: PVH), обяви че певицата и актриса Селена Гомез бе облечена с колекцията Hilfiger за видео сериите „Carpool Karaoke” на публицистичното предаване с Джеймс Корден „Late Late Show with James Corden“ на 21 юни 2016г.

Селена Гомез бе облечена с дантелена блуза на райета от пролетната колекция на Hilfiger за 2016.

За SARKK
SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER.

Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.
Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press