Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Тийнейджъри за първи път превземат кухнята в „Черешката на тортата”

04-07-2016     0
 

Тийнейджъри за първи път превземат кухнята в „Черешката на тортата”

 

За първи път в историята на кулинарното риалити „Черешката на тортата” тийнейджъри влизат в ролята на домакини, а пет големи родни звезди допускат тв екип в домовете си и показват живота на децата си. Михаела - дъщерята на Бони, Майки - синът на ДесиСлава, Дара - дъщерята на Ива Екимова, Ясен - синът на Йоана Захариева и Аглая - дъщерята на Мая Бежанска, ще направят своя кулинарен дебют в шоуто – от 4 до 8 юли, в 20.00 ч. по NOVA.

 

 

Аглая

 

Звездната петица тази седмица ще обере овациите на публиката, а шеф Манчев определено ще бъде приятно изненадан. Защото участниците в „Черешката на тортата” ще са най-младите, чаровните и неподправените до момента. Те ще са свежите попълнения в кухнята, бодрата смяна, която ще впечатли зрителите не само с уменията си да готви и посреща гости, но и с чар, усмивка и разнообразни интереси.
Децата ще трябва да пазаруват, готвят и посрещат гостите и да се представят на ниво, тъй като победителят на седмицата ще е само един. Повечето ще заложат на домашния уют, а популярните им родители ще са най-верните им асистенти в подготовката. Защото задачата не е никак лесна, особено когато си на 14.

 

Майки


Ще има и още изненади - петимата тийнейджъри, които са типични представители на своето време, ще ни покажат живота си „зад кадър” и какво е ежедневието им в светлината на известни родители. Как са възпитани Михаела, Майки, Дара, Ясен и Аглая, какво ги вълнува, как изглеждат мечтите и страховете им, как приемат раздялата на родителите си и какви са отношенията им в семейството ще видим в „Черешката на тортата”.

 

Дара

 

Екипът на „Събуди се” засне трескавата подготовка на Дара и Михаела и вълнението на майките им Ива и Бони, ден преди началото.

 

Михаела

 

Не пропускайте седмицата, която ще отвори нова страница в историята на кулинарното риалити. Седмицата, която ще събере пред екрана няколко поколения, в търсене на отговора кой всъщност е по-по-най? „Черешката на тортата” от понеделник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.

 

Ясен


Най-интересното от сезона можете да видите във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата” и в NovaPlay, а актуалните новини следете в сайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press