Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Fanta те предизвиква на един кен разстояние

20-07-2016     0
 

Fanta те предизвиква на един кен разстояние

В разгара на лятото яхваме вълната на една супер свежа, супер готина и супер предизвикателна игра. Игра на лято, на емоции, на случки и широки ухилвания, в която в главната роля, тази на "виновника", е Fanta. Балончета, свежест и удоволствие в чисто нови кенчета - това забелязахме по магазините, купувайки любимата напитка. 

Естествено, докато си избирахме от тях, се забавлявахме отлично. Но ето какво още следва: имаме компанията на три различни кена и няколко Предизвикателства пред нас (голямото П не е случайно!), които, освен че са лесни и забавни, ни носят супер свежи награди цели дълги летни седмици напред.
 
И така: Fanta Лято 2016 предлага шест Поредни Предизвикателства през цялото лято. Различните кенчета са вече във всички магазини и са лесни за намиране. Имаме си четири нови любимеца: "LOL can", "angry eyes can","angry mouth can" и  "thumbs up can"

 Играта започва веднага. Предизвикателството тази седмица е:


Започна първото предизвикателство, което те предизвиква да изненадаш приятелите си в LOL ситуация. Докато сте навън с компанията и чилвате със свежия вкус на Fanta под ръка и се забавлявате, направи снимка на компанията, когато е най-шумна и весела и бързо я пусни през Snapchat  на акаунта на Fanta Bulgaria. Ето тук:Наградата тази седмица е супер готино соларно зарядно, което можеш да носиш навсякъде със себе си и да не спираш да снимаш готината си и шумна лятна компания във всяка LOL ситуация. LOL!!!

текст: View Sofia
фотография: View Sofia/Петя Кертикова