Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Музикалното състезание "Голямо междучасие" се превърна в риалити формат

11-08-2016     0
 

Музикалното състезание

 

Деветото издание на музикалното състезание "Голямо междучасие" обяви началото на новия си конкурс. Инициативата е на D2 и, по предложение на БНТ1, за първи път тя ще бъде превърната в риалити формата „Голямото Rock междучасие”.

 

В състезанието могат да участват млади и училищни поп и рок групи от цялата страна. Бандите трябва да са минимум от двама души, като възрастта им не трябва да е над 22 години (към 17-ти декември 2016 г.). Според регламента в групите се допуска да има максимум един член до 25 години (към 17-ти декември 2016 г.).

 

Песните, с които групите могат да участват в конкурса трябва да са две – авторска и кавър версия на български или друг език. Задължителният инструмент за кандидатстващите банди е китарата.

 

Регистрацията е онлайн на www.rockbg.com и ще бъде достъпна за всички кандидати до 30-ти септември.

 

След провеждане на регистрацията, селекционна комисия ще одобри двайсетте най-добри училищни и млади рок групи, с които ще бъде проведен кастинг. Той ще се състои през октомври и по време на него ще бъдат избрани десетте банди, които ще продължат напред. В ефира на БНТ1 зрителите ще имат възможността да проследят оспорваната надпревара между финалистите.

 

 

Линк към видеото

текст: Press/View Sofia
фотография: Press