Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

Новите Bluetooth говорители на LG - перфектното аудио решение за всяка ситуация

25-08-2016     0
 

Новите Bluetooth говорители на LG - перфектното аудио решение за всяка ситуация

Оборудвани с редица от най-модерните функции и иновативен дизайн, най-новите Bluetooth високоговорители (модели PH1, PH2, PH3 и PH4) на LG Electronics предоставят перфектното аудио решение за разнообразни ситуации вкъщи и навън.

 

Потребителите, за които най-важни са преносимостта и издръжливостта, ще бъдат впечатлени от моделите PH2 и PH4. С тегло от едва 167 грама, компактният и защитен от водни пръски PH2 е създаден да доставя висококачествен звук на най-активните клиенти. Този многофункционален високоговорител е в състояние да се справи с всички предизвикателства, които потребителите му биха срещнали в ежедневието си. LG PH2 е идеален за хора, които обичат да се забавляват навън. По-мощният PH4 пък е подходящ за шумни събирания сред природата, като къмпинг или барбекю край басейна, където се изисква по-голяма мощ. Устройството доставя комплексен и богат звук, като в същото време остава лесно преносим. LG PH4 е перфектен за любителите на качествения звук и не желаят да правят компромис с това.

 

Както PH2, така и PH4 имат специална лента за захващане, която улеснява прикачването на говорителите към различни повърхности за допълнително удобство. Дъждът и пръските не са проблем за нито един от говорителите, поради техния водоустойчив дизайн, позволяващ да бъдат използвани почти във всякакви условия. Освен това, с 360-градусовият многопосочен изход на говорителите и удивителен Bass Boost, двата модела високоговорители доставят кристално чист звук във всяка обстановка. Двойният пасивен радиатор на PH4 увеличава качеството на звука и изходящ бас по начин, несравним с други говорители със сходни размери. LED индикаторите и дълготрайните батерии (PH2: 6 часа, PH4: 10 часа) увеличават удобството от преносимостта, превръщайки говорите в естествен избор за активните потребители.

 

Изработен да пасва на всякакъв интериор, привличащия погледите PH3 чрез своите специални светлини ще ви помогне да повишите настроението си без значение къде го поставите - от нощното шкафче до градината. Уникалният, изглеждащ като свещ, PH3 се предлага в три цвята и разполага с пет разноцветни осветителни режима. Комбинацията от богато аудио и ярки светлини го отличават от конкуренцията, достигайки до всеки ъгъл на стаята със своята цветна музика. А издържащата цели 10 часа вградена батерия предоставя на потребителите безпрецедентна свобода.

 

И трите говорителя са оборудвани с допълнителни входни портове, за да направят възможно свързването и с устройства без Bluetooth, каквито са по-старите MP3 и CD плеъри. А за по-съвременните устройства, чрез иновативната Multi Point функция високоговорителите на LG ще могат да се свържат към две Bluetooth устройства едновременно.

 

PH1 осигурява вградено осветление за повече настроение и издържаща пет часа батерия, което го прави перфектно решение за всяка стая в дома. Освен, че може да бъде използван като нощна лампа, изключително лекият Bluetooth високоговорител на LG е подходящ и за hands free устройство.

 

„В LG се стремим да разработваме продукти, които отговарят на нуждите на потребителите в реалния живот”, заяви Браян Куон, изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „С нашата разнообразна линия от безжични говорители, съм уверен, че потребителите ще имат възможността да открият перфектното аудио решение за всяка среда.”

 

Посетителите на щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin, по време на IFA 2016, ще имат възможността да изпитат новите продукти от първа ръка.

 

# # #

За LG Electronics Home Entertainment Company
Компанията LG Electronics Home Entertainment е глобален лидер в областта на телевизорите, аудио-визуалните системи, монитори, персонални компютри, търговски дисплеи и системи за сигурност. Компанията даде начало на нова ера на иновациите на TV пазара, създавайки пионерски технологии като телевизорите 4K OLED, прилагайки революционни HDR технологии в своята водеща телевизионна линия и предлагайки на потребителите лесната за използване технология на интуитивните смарт телевизори. LG се стреми да подобрява живота на клиентите си с новаторски продукти за домашно забавление, водени от получилите отличия LG SIGNATURE OLED телевизори и SUPER UHD телевизори. За повече информация, моля, посетете www.LG.com.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press