Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Vbox7.com представя "Ден на Михаела Филева"

25-08-2016     0
 

Vbox7.com представя


Специална нова инициатива, наречена "Ден на..." стартира в най-големия уебсайт за видео споделяне у нас Vbox7.com днес, на 25 август. Първият тематичен ден е посветен на хитовата изпълнителка Михаела Филева, а поводът за избора на певицата е внушителната цифра от 3 милиона гледания на нейните музикални видеа в платформата.


Какво ново могат да научат за любимите си изпълнители меломаните и как биха изглеждали звездите, когато са изправени пред провокативни предизвикателства? В четвъртък, в рамките на цял ден, потребителите на Vbox7.com ще могат да гледат специално подбрани видео колекции с музикални изпълнения на младата певица, да видят Михаела Филева в главната роля в някои от любимите си уеб поредици и да участват в игри с награди, лично от Михаела, във Facebook страницата на Vbox7.com.

 

 

Първото предизвикателство за чаровната изпълнителка идва с участието в уеб проекта "Как ще реагират". В него Михаела ще си партнира с Искрата, който участва в последния й хит „Танцувам само за теб“. Двамата ще имат за цел да отговарят на провокативни въпроси за много кратко време, като ако някой от въпросите ги затрудни, трябва да изпият шот с неясна субстанция. Следва истинско изпитание в стил "Междузвездни войни", където Михаела ще се съревновава отново с Искрата. Двамата имат за задача да запеят в рамките на 5 секунди песен, избрана на произволен принцип.

 

Ще видим талантливата Михаела в изцяло ново амплоа в уеб поредицата "Мисията е възможна", когато тя ще приеме предизвикателството да представи прогнозата за времето в истинско телевизионно студио. Задачата й е още по-трудна, защото метереологичните условия не са никак обичайни. За красив финал на тематичния си ден, Михаела Филева ще гостува на чаровната влогърка Натали, за да сподели тайните си за перфектен външен вид с потребителите на влога "Natali's Beauty".

 

Михаела Филева и Искрата в "Изпей го за 5 сек!" 

 


Михаела Филева и Искрата срещу шотове с неясна субстанция

 


 

Михаела Филева в мисията "Синоптик"


Кои ще са следващите главни герои в тематичните дни на Vbox7.com ще научим съвсем скоро. Още новини следете във Facebook

Тематичен "Ден на Михаела Филева" – четвъртък, 25.08, само във Vbox7.com.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press/Facebook