Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Fanta търси готини места в града

26-08-2016     0
 

Fanta търси готини места в града

Тръгваме на разходка по малките улички на добре познатия ни център и започваме да си търсим нашите места. 

От тези около Малките пет, всичките павирани, все още, най-любимите ни. Краят на август в София може да бъде толкова изненадващо скучен, а столицата ни празна, че единият вариант е да си стегнеш багажа и да се отправиш към произволна точка от картата, която си посочил с пръст. А другият е да обиколиш любимите места в града и изобщо не визираме заведенията. 

Сещаме се веднага за онази тераса на НДК, с гледката към фонтаните. Вярно, НДК си е класика за разходка, не е толкова неочаквано, но пък гледката отгоре си струва. Оттам се виждат покривите, фасадите на сградите, долу животът си кипи. Тийнове карат скейт, фотографи, майки с деца, обичайното място за среща на пилоните, изобщо всички елементи на градската класика са налице. 

В разходката сме придружени от кенче Fanta, което направо ни спасява следобеда. И понеже знаем, че това лято се случват всяка седмица нови предизвикателства, сме си взели правилното кенче и сме пуснали няколко снимки в Snapchat. Ако и на теб ти е любопитно какво има да ти каже Fanta, в замяна на това, което можеш да й кажеш ти, прочети малко по-надолу.

 

 

 

 

 


Fanta предизвиква за поредна седмица да участваме в забавна игра и да спечелим жестока награда! Angry Mouthкенчето за втори път влиза в играта със следното предизвикателство: Снимай Angry Mouth кенче на някое готино и популярно място и бързо пусни снимката през Snapchat на акаунта на Fanta Bulgaria.текст: View Sofia
фотография: View Sofia/Петя Кертикова