Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Публиката избира таланти и печели награди в „Смях на почивки”

30-09-2016     0
 

Публиката избира таланти и печели награди в „Смях на почивки”

Какво е общото между stand up комедия, пародия и кой е кралят на балоните? Отговорите на тези въпроси очакват феновете на новата мащабна уеб продукция „Смях на почивки”, реализирана от продуцентите 7Talents, съвместно с KITKAT®. Онлайн потребителите и запалени почитатели на хумора и забавлението вече могат да гласуват за любимия си участник в „Смях на почивки” на адрес vbox7.com/kitkat/gallery, като изборът ще продължи до 4 октомври. Всяка седмица двама от талантите в проекта (избрани от публиката и журито), качили свое авторско комедийно видео на адрес www.vbox7.com/kitkat, както и един зрител, гласувал за своя фаворит, ще могат да спечелят екшън камери GoPro.

 

Kастингите за продукцията продължават, а всички, които искат да бъдат новите звезди в „Смях на почивки”, могат да изпращат видеа на платформата на продукцията до 21 октомври. На финала ни очакват двама големи победители в шоуто – един, избран след гласуване от потребителите във Vbox7.com и един, избран от журито на „Смях на почивки“. Именно те ще спечелят големите награди – договор с продуцентите 7Talents, както и пътуване до Холивуд с посещения на едни от най-големите филмови студия.
Още през този уикенд екипът на 7Talents и „Смях на почивки” продължава към следващите две кастинг дестинации – Пловдив и София, за да предизвика най-изявените таланти там. На кастинга в Пловдив, в събота, 1 октомври, от 10 до 17ч. в хотел Тримонциум ще бъдат Стан и Стефи. На кастинга в София в неделя, на 2 октомври, от 10 до 17ч. в НДК кураж на кандидат-комедиантите ще даде влогърът Кристиан Танев.

 
През есента на 2016 сме свидетели на редица нови, както и очакванoто от всички продължение на уеб ексклузивни продукции – вторият сезон на „Не така, брат”, новия сезон на комедийната поредица #Кифла, старта на най-новия уеб сериал „Апартамент 404”. Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици на 7Talents, могат да кандидатстват на адрес http://bit.ly/2cG5M6E.

„Смях на почивки” във Vbox7.com


Кастинг в Пловдив1 октомври, събота, хотел Тримонциум, от 10 до 17ч.


Кастинг в София 2 октомври, неделя, НДК, от 10 до 17ч.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press