Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

ЗЕЙН МАЛИК носи HILFIGER DENIM

03-10-2016     0
 

ЗЕЙН МАЛИК носи HILFIGER DENIM

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp. [NYSE: PVH], обяви, че по време на разходка в Ню Йорк с приятелката си супермодела Джижи Хадид, певецът Зейн Малик беше облечен в Hilfiger Denim.Малик носеше черна тениска от лимитираната колекция, създадена специално за изложбата „Ексхибиционизъм“ на Ролинг Стоунс. 


За SARKK
SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER.


Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.
Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press