Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Есенна корона, вдъхновена от принцеса Елена от Авалор

01-11-2016     0
 

Есенна корона, вдъхновена от принцеса Елена от Авалор

Новият анимационен сериал „Елена от Авалор“, който стартира по Дисни Ченъл на 29-ти октомври от 11:00, представя борбената и авантюристична принцеса, която сама защитава кралството си. Освен със силен характер, Елена впечатлява и със своята неповторима визия.

В продължение на предизвикателството на Дивна от миналата седмица, решихме да ви покажем как чрез няколко лесни стъпки, сами да изработите своята неповторима корона.

Необходими материали:

1. Есенни цветя по ваш избор – количеството зависи от това колко голяма искате да бъде вашата корона
2. Есенни листа – 6-7 бр.
3. Конопено въже – 2 метра
4. Ножица
5. Тиксо
6. Силиконов пистолет1. Разпределете канапеното въже на три равни части и през няколко сантиметра започнете да правите възли, които по-късно ще послужат за примки, в които да поставите цветята.2. Залепете двата края на въжето с тиско.3. Започнете да оплитате короната, като във всеки възел подпъхнете едно по едно цветята.4. За да бъде короната по-стабилна, с помощта на допълнително въже, подсигурете, където е необходимо.5. До момента Вашата корона трябва да изглежда така:6. За да прибавите още есенно настроение, добавете и любимите на всички златисти листа!7. Voala! Вече сте истинска есенна принцеса!Не забравяйте да се включите в предизвикателството на Дивна, като сътворите собствени есенни корони, вдъхновени от „Елена от Авалор“. Включете се в забавата с #PrincessElenaofAvalor и споделете вашите творения.

За още вдъхновение не пропускайте епизодите на „Елена от Авалор“ всеки уикенд от 11:00 часа по Дисни Ченъл.

текст: Press / View Sofia
фотография: Press