Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

„Дневникът на Мишо” – отличен с любовта на тийнейджърите

07-11-2016     0
 

„Дневникът на Мишо” – отличен с любовта на тийнейджърите

Мино откри своята двойничка по време на специална среща със стотици фенове на „Не така, брат” този уикенд

 

 

Книгата „Дневникът на Мишо” е най-новият хит сред тийнейджърите и феновете на първия уеб тийн сериал у нас „Не така, брат”. Стотици почитатели през уикенда доказаха, че екипът на 7Talents отново успява да спечели любовта на най-взискателната публика – младата аудитория. Онлайн феноменът „Не така, брат” регистрира впечатляващите 10 милионa гледания във видео платформите и светкавичен успех до този момент. Само няколко месеца след старта на сериала, почитателите вече се радват на книгата по мотиви от първите два сезона от поредицата – „Дневникът на Мишо”, която очаква всички тийнейджъри и техните родители в книжарниците от издателство Сиела.

 

 

Главното действащо лице на снимачната площадка на „Не така, брат” - Мино Караджов, който се превъплъщава в ролята на гениалния Мишо, откри своята двойничка по време на специална среща с феновете през изминалия уикенд в Mall of Sofia. По време на събитието актьорите Мино Караджов, Надя, Иван Тишев, Михаела Велкова и Ана-Мария прекараха часове наред, в компанията на над 400 верни почитатели. Новите „онлайн идоли” у нас раздаваха автографи, снимаха се с почитателите си и отговаряха на въпросите им. Това е и първото събитие, в което участие взима новото лице в сериала – Михаела Велкова, която влиза в ролята на новата ученичка в класа – Ива.

 

 

Междувременно, специалният сезон на „Не така, брат” с името "Големият взрив" се радва да обещаващ старт и хиляди гледания във Vbox7.com и официалните канали на продукцията. Сезонът включва десет епизода, които онлайн потребителите могат да следят във Vbox7.com всяка сряда, точно в 16:00 ч. до края на годината. Всяка събота по едно специално видео в официалния канал на уеб сериала ще очаква запалените почитатели, а голяма част от темите ще бъдат базирани на текстове от книгата "Дневникът на Мишо".


 

 

Ексклузивни кадри от снимачната площадка, специални, видеоклипове, лайв чатове и информация от кухнята на „Не така, брат” могат да бъдат намерени в официалната Facebook страница на уеб сериала: Facebook.com/netakabratofficial/.Абонирай се за "Не така, брат" – "Големият взрив" всяка сряда в 16 часа във
Vbox7.com
Следи новини за "Не така, брат" – "Големият взрив" във
Facebook и Instagram

текст: Press/View Sofia
фотография: Press