Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
След 7-ми | След 12-ти | Първа работа | ПрепишонкиВход / Регистрация

Литературен конкурс за разказ за детските площадки. За пораснали и непораснали деца

11-11-2016     0
 

Литературен конкурс за разказ за детските площадки. За пораснали и непораснали деца

Споделете вашите патила на детската площадка и спечелете награда

 

Гражданската инициатива за безопасни детски площадки обявява национален онлайн конкурс за разказ "Истории от детската площадка". Конкурсът се провежда в две категории: за деца до 17 години и за автори над 18 години.
Този конкурс е само за тези от вас, които имат смелостта да споделят смешни, мъдри, та дори и тъжни истории с деца от 0 до 100 години, родители, катерушки, люлки, пързалки, пясъчници!

 


Жури, съставено от екипа на групата и партньорите, ще избере победителите. Разказите им ще бъдат публикувани на онлайн платформата „Дневникът на мама и татко“. Наградите са осигурени от издателство „Сиела“, „Слънце“, Сдружение „Бебе и дете“, „Таратанци“, Крафт бира „Айляк“ и конна база Ахил. 


Регламентът на конкурса можете да видите тукТекстовете трябва да са с обем до 2 500 знака, а срокът за изпращане е до 27 ноември 2016 г. на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com.

 


 

Гражданска инициатива за безопасни детски площадки е неправителствена организация, имаща за цел да подобри условията за игра на малчуганите, както и да запази от застрояване детските площадки в междублоковите пространства.
 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press