Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Актьорът Кит Харингтън участва в новата видеоигра Call of Duty: Infinite Warfare

14-11-2016     0
 

Актьорът Кит Харингтън участва в новата видеоигра Call of Duty: Infinite Warfare

Игровата поредица Call of Duty без съмнение извървя дълъг път през годините. Започнала като отговор на „тежкотоварния“ хит Medal of Honor през 2003 г. и позиционирана по времето на Втората световна война, явяваща се основна сцена за действието на общо взето всички военни екшън игри от онова време, Call of Duty не се спря на едно място и премина през модерните военни действия, за да стигне до бъдещето.

Изненадата на актьорския фронт в актуалния Call of Duty: Infinite Warfare, която вече е в магазините на Pulsar Games, е включването на Кит Харингтън, издигнат на гребена на вълната от сериала „Игра на тронове“ и може би най-положителния герой в телевизионното шоу, който тук е ... злодеят. Това обаче не е единствената изненада за феновете в новата видеоигра, защото с обещанието Infinity Ward да върне играта към нейните корени, а именно – биткaтa на живот и смърт между две армии, всички очакваха завръщане към клишето с Втората световна война. Само че никой не беше споделил мащабите на замисления конфликт, защото Infinite Warfare прави още една крачка към бъдещето. Тук Земята се оказва твърде тясна за замислената от авторите схватка, така че войната се пренася отвъд орбита. Вече не си говорим за държавни граници, защото единствената граница е Слънчевата система!

 

 

Отвъд епичната солова кампания, разбира се, се разгръща един крайно нестандартен мултиплейър режим, където не автомата в ръцете на играча, а околната среда и липсата на гравитация се явява основно оръжие, позволяващо уникални импровизации. Наличен е и превърналият се в запазена марка на серията, забавен в своята ироничност зомби режим, който на практика винаги е бил самостоятелна игра в играта, която смело се подиграва с клишетата, но не отнема нищо от адреналина на основното действие.

Споменавайки клишетата, Call of Duty: Infinite Warfare наистина е едно дръзко бягство от доказания комфорт на досегашните части и е една игра, която ще изненада феновете с мащаб и динамика.

 

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press