Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Pavell & Venci Venc’ завладяват Vbox7.com с ново видео и предизвикателства

22-11-2016     0
 

Pavell & Venci Venc’ завладяват  Vbox7.com с ново видео и предизвикателства


„Седмица на Pavell & Venci Venc’“ радва всички меломани в най-популярния уебсайт за видео споделяне


Vbox7.com ще зарадва всички меломани със специална тематична „Седмица на…“ с гост-звезди Pavell & Venci Venc’ от 21 до 27 ноември. Кулминацията ни очаква на 25 ноември, когато всички любители на българската музика могат да гледат чисто новия видеоклип на хип-хоп звездите в най-популярния уебсайт за видео споделяне у нас. Песента и видеото са част от дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, който излиза в петък.

 

Pavell & Venci Venc’ разкриват интересни факти за себе си, докато преодоляват различни предизвикателства и участват в някои от любимите уеб поредици във Vbox7.com. Седмицата започва с блиц интервю в духа на „Междузвездни игри“, където любимците на публиката отговарят на провокативни въпроси и разбулват факти, неподозирани дори за самите тях. Приключението продължава с „Как ще реагират“. Двете хип-хоп звезди трябва да коментират само с една дума снимки на хора, събития и места – не пропускайте да видите най-искрените им реакции и кой какво харесва.

 


 

Третото предизвикателство пред Pavell & Venci Venc’ е „Мисията е възможна”. Дали наистина ще се справят с най-новата дисциплина „Lips Talking”, или “Познай какво казва другият”, ще разберете в сряда само във Vbox7.com. Четвъртъкът ще е супер геройски, защото хип-хоп звездите се срещат с Анди от „Дръж ми пуканките“. Тримата ще си говорят за любимите филми, свръхестествените сили и предстоящите премиери за следващата 2017 година. 

За финал на вълнуващо откровената седмица нов албум и нов видеоклип очакват всички меломани. В допълнение Pavell & Venci Venc’ показват друго свое амплоа, неподозирано от феновете им. Те се превъплъщават във водещи и ще представят най-важните новини от деня в 90 секунди.

 

 

„Седмицата на Pavell & Venci Venc’“ накратко:


Понеделник – двете хип-хип звезди участват в „Междузвездни игри“
Вторник – Pavell & Venci Venc’ в „Как ще реагират“
Сряда – няма невъзможни неща или lips talking в „Мисията е възможна“
Четвъртък – един супер геройски разговор в „Дръж ми пуканките“
Петък – нов албум, нов видеоклип и ново амплоа в „90 секунди“
 

Тематична "Седмица на Pavell & Venci Venc’" – от 21 до 27 ноември, само във Vbox7.com.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press