Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

ФЛОРИ АРНОЛД носи модели от HILFIGER COLLECTION и TOMMYXGIGI

25-11-2016     0
 

ФЛОРИ АРНОЛД носи модели от HILFIGER COLLECTION и TOMMYXGIGI

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че британската певица и модел Флори Арнолд е облечена с модели от колекциите Hilfiger Collection и TommyXGigi в Лондон.

Арнолд носеше копринена рокля от Hilfiger Collection и зелено военно палто от капсулната колекция ТommyXGigi
 

 

Капсулната колекция TommyXGigi включва спортни облекла, обувки и аксесоари, слънчеви очила, часовници и парфюма THE GIRL. Дизайните съчетават младежкия поглед на Джиджи върху съвременната мода и характерния за Tommy Hilfiger класически американски стил.


За SARKK

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER в The Mall и Serdika Center в София.


Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.


Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press