Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Помощ, проблем! | Да побръмчим | Мили родители | Загори тенджераВход / Регистрация

Кои ще са най-популярните храни през 2017-та?

03-02-2017     0
 

Кои ще са най-популярните храни през 2017-та?


По време на коледните и новогодишни празници по целия свят се събират готвачи, експерти по храните и анализатори, които предричат какви ще бъдат кулинарните тенденции през следващата година. foodpanda подбра някои от нещата, които ще бъдат модерни не само за менютата на ресторантите, но и за вашата трапеза.

 

 

Грозни храни

Сигурно сте виждали криви моркови или други зеленчуци и плодове със странна форма. Те се наричат грозни храни и обикновено се изхвърлят. Техните вкусови качества обаче не са по- лоши от на другите и група кулинари започват кампания за изкупуване и използване на тези продукти, вместо да се оставят да изгният. Друго качество е че с нестандартните форми може да придобиете по-интересен облик на вашата чиния.

 

 

Месо за закуска

В последно време се говори за прием на месо и месни продукти за закуска, защото това дава необходимото количество енергия и мазнини за тялото. Освен това, тенденцията да се приема месо рано сутрин е оправдана, защото така няма да натрупаме излишни килограми и количеството калории ще бъде изгорено до края на деня. 
 

Консумация на семена и кълнове


Здравословният начин на живот обзема все по- голяма група хора. През последните години се наблюдава тенденцията да се приемат семена и кълнове през целия ден. През 2017-та година се очаква тези съставки да присъстват все по-често и в готвените ястия, като по този начин ги обогатяват допълнително.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: .NET