Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

H&M и поп сензацията ZARA LARSSON събират сили по случай първия албум на звездата!

23-02-2017     0
 

H&M и поп сензацията ZARA LARSSON събират сили по случай първия албум на звездата!

H&M с гордост обявява сътрудничеството си със Zara Larsson – един от „30-те най-влиятелни тинейджъри за 2016“според класацията на списание Time – по случай излизането на пазара на първия й дългосвирещ албум по-късно през тази пролет и бъдеща ексклузивна капсулна колекция.

И през тази година H&M ще продължи да работи в посока подкрепа и сътрудничество с музикални таланти, обединявайки сили със Zara Larsson – шведската певица и композитор, която се очаква да затвърди своя пробив в индустрията с албума, наречен “So Good”.


H&M ще промотира предстоящото излизане на албума на дигиталните екрани във всички магазини на марката по света от днес до официалното му представяне на 17 март. Онлайн клиентите на H&M имат възможността да запазят предварително албума на hm.com, което ще гарантира автоматичното му добавяне в Spotify профилите на почитателите на Zara Larsson в деня на световната премиера. 

„Изключително щастлива съм, че ще осъществим този проект заедно с H&M. Винаги съм била сред почитателите на марката, защото тя е точно толкова забавна и привлекателна, колкото и достъпна за младите момичета, а това са основни неща за мен. Също така, екипът е толкова приятен за работа, че нямам търпение да споделя какво успяхме да сътворим заедно!”

Колаборацията също включва ексклузивна капсулна колекция, разработена в колаборация между Zara Larsson и дизайнерският екип на H&M. Колекцията е отражение на личния стил на звездата - съчетава успешно елементи от стрийт облеклото с препратки към сценичните ѝ костюми.

Капсулната колекция Zara Larsson><H&M ще открием в избрани магазини и онлайн от 18 май. В България ще я открием в магазин H&M на бул. Витоша 6, както и онлайн.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press