Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

H&M дава старт на кампанията към колекцията SPRING ICONS Selected by THE WEEKND

27-02-2017     0
 

H&M дава старт на кампанията към колекцията SPRING ICONS Selected by THE WEEKND

SPRING ICONS Selected by THE WEEKND е колекция, създадена с идеята за завършен мъжки гардероб от най-важните за сезона модели, подбрани от един от най-известните музикални артисти към момента. Кампанията дава гласност на идеите на THE WEEKND за това кои модели се превръщат в емблематични с видео, показващо искрен монолог, който изразява ясно опорните точки по отношение на нещата, които го вдъхновяват, креативният процес и градът Лос Анжелис като силен източник на вдъхновение.

Селекцията миксира заемки от спортното и работно мъжко облекло с елегантните линии на класическия мъжки гардероб, за да изведе на преден план съвременен прочит на актуалните за пролетта модели. Колекцията ще бъде достъпна във всички магазини на H&M, които разполагат с мъжки асортимент, както и онлайн, от 2 март.

„Подбирайки моделите, които да включим в колекцията SPRING ICONS Selected by THE WEEKND, основната ми мисъл бе свързана с това как мъжете се обличат в момента. За мен всичко се свежда до идеалният баланс между класически и лежерни модели, доведени до съвършенство заради малките детайли, които носят." казва Абел Тесфайе – THE WEEKND.
 

 

 

 

 

 

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press