Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

50 филма за 20 лв. – само за ученици и студенти във фестивалния семестър на София Филм Фест за учащи

27-02-2017     0
 

50 филма за 20 лв. –  само за ученици и студенти  във фестивалния семестър на София Филм Фест за учащи

За поредна година в рамките на 21-вия СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ учащите имат възможност да закупят специален пакет на цена от 20 лв, с който да гледат 41 фестивални заглавия и още по един филм месечно до края на 2017 в програмата на Дома на киното. Пакетът е достъпен само за притежатели на ISIC карта.

Сред селектираните заглавия са одисеята из Балканите „Белгийският крал”, обещаващата комедия за съвременния човек „Тони Ердман”, любовното откровение на Франсоа Озон „Франц” и завладяващият повик на природата „Императорът”.

 

 

 

Учащите ще могат да се срещнат и да вземат автографи от големите звезди, специални гости на фестивала – Джон Савидж, Рупърт Еверет, Горан Паскалевич, Тони Палмър.

За почитателите на киното особено важно е, че в специалната селекция, достъпна за учащи, е целият Международен конкурс с първи и втори филми на млади режисьори. Сред заглавията в него са „Безбог” на Ралица Петрова, „И после светлина” на Константин Божанов и „Христо” на Григор Лефтеров и Тодор Мацанов. Учащите ще могат да видят и филма „Сняг” на Емре Ердоджу, чиято световна премиера предстои в рамките на фестивала.

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press