Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

„Аз обичам да пея. Музиката и танците ме правят щастлива“ - Джейд Алин

07-03-2017     0
 

„Аз обичам да пея. Музиката и танците ме правят щастлива“ - Джейд Алин

Джейд Алин е родена 17 март 2001 г. в Абърдийн, Шотландия. В момента Джейд живее в Лондон, където посещава Театрално училище за млади таланти. Преди да се запише в него, тя посещава различни школи по изкуствата и е била част от екип за улични танци. Участвала е в английската продукция на CBBC - 4 O'Clock Club, а от 2016 г. играе ролята на Кайли в музикалната драма по Дисни Ченъл The Lodge.

The Lodge разказва за приключенията на 15-годишната Скай и пътя й към себепознаването след смъртта на майка й. Скай заедно с баща си се завръща в скъпата за нея ваканционна вила от детството й. Скай вдъхва живот не само на мястото, но и раздвижва битието на тези, които работят там. Тийнейджърката се свързва отново със семейството си и открива нови приятели и приключения.

Здравейте, Джейд, коя е любимата ти сцена от сериала The Lodge, тази която засне с най-голямо удоволствие?
Със сигурност това е заснемането на музикалното видео. Песента беше много емоционална, успях да я усетя много силно, може би затова е любимият ми спомен.

Играеш ролята на Кейли – каква е тя?
Тя е много срамежлива, почти невъзможно е да я видите в тълпата от хора. Но се учи да бъде по-отворена към света. Зрителите ще могат да проследят пътя, който ще извърви.

Какво е общото между теб и героинята ти?
Има няколко прилики. Аз обичам да пея също толкова, колкото и Кейли. Аз също бях много срамежлива преди да започна да се занимавам с актьорство. Mога да кажа, че си приличаме.

Коя беше най-трудната за заснемане сцена?
Най-трудната сцена за заснемане е вероятно тази, в която останалата част от екипа беше зад камерата и се опитваше да ме разсмее, а аз толкова упорито се опитвах да се въздържа.

Защо според теб сериалът си заслужава да бъде гледан и как ще привлече младата аудитория?
Има толкова много сцени в сериала, към които младото поколение може да се причисли. Това са сцените, в които отбелязваме колко е ценно приятелството, сбъдването на мечтите. Социалните мрежи също играят много важна роля, а подрастващите ги използват ежедневно.


 

Кое беше най-голямото предизвикателство, за да играеш в сериала?
Това със сигурност е училището, защото трябваше да се справям с него, докато заснемаме сцените за сериала. Но не ми беше трудно, тъй като имам прекрасна майка, която ми помогна да се справя.

Кой е най-добрият сценичен партньор от сериала според теб?
Това е моят певчески партньор – Джейдън. Той буквално започва да пее от сутринта, запалва всички в колата с доброто си настроение, но всеки от екипа е добър партньор.

Какво правиш в свободното си време? Имаш ли хоби?
Обичам да слушам музика и да танцувам. Това ме прави щастлива.

текст: Press/View Sofia
фотография: Press