Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Къде ни отведе този път Vogue?

09-03-2017     0
 

Къде ни отведе този път Vogue?

Застанали пред едно огледало, едни само по хавлия, приготвящи се за деня или вечерта, други вече облечени, но на всички им липсва само едно – Гримът! Да, написахме го с главна буква, защото я заслужава, поне тук и сега. Ще отдадем нужното внимание, и не само ние, ще разберем на какво се държи най-много в разкрасяването, каква друга роля могат да играят част от тези дреболии, в повечето време разхвърляни в чантите ни, и всичко това ще ни го обясняват Виктория Бекъм, Сиара, Дрю Баримор, Ашли Греъм, Суки Уотърхаус, Бела Хадид, Лили Олдридж и други.

 

 

Ето ни, в банята, пред огледалото, освежени, нанесли необходимия за кожата ни крем за тяло, измислили или в процес на измисляне на аутфита, готови да добавим и малко цвят на лицето си. Пред над стоят 2-3-минутни видеа, в които на преден план изпъкват the must-have гримове, без които явно звездите ни не могат. Основните продукти и някои други интересни и нови за нас приложения ще намерим в следващите редове.

 

Очарователната Лили Олдридж, която според нас лесно може да се размине и без грим, започва процеса чрез нанасяне на основата на MAC, смесена с т. нар. „highlighter”, който според повечето от лицата на „Воуг”, допринася за освежаването на кожата и за нейното повдигане. А както знаем, когато лицето изглежда здраво, то е и красиво! Но не само лицето, Ашли Греъм споделя една от своите тайни – а именно: „Дами, никога не забравяйте шията !” Моделът на „Sports Illustrated” категорично държи на тази секси част от тялото на всяка жена, твърдейки, че точно поради тази причина нейната изглежда така добре, полагайки от овлажнителя на „Nuxe”. Като следващата стъпка е нанасянето на така познатия ни фон дьо тен. Всяка от дамите обръща внимание на този етап, като внимателно, с потупвания върху кожата поставя продукта. Забелязваме, че Суки Уотърхаус е всъщност фенка на Том Форд серията и използва не само негов фон дьо тен, но и неговия гел за вежди, чрез който ги застопорява за цял ден и вечер. А,това, което ни хвана окото е начинът, по който решава да използва очната линия – младата актриса я нанася под формата на молив за очи! Учудващо, но и доста привлекателно изглежда! Виктория, от своя страна, се оказва почитателка на един специфичен крем за лице, който тя твърди, че не само овлажнява, но и, като че ли, стяга кожата. Нещо, което можем да забележим е, че всички ползват спиралата на Mascara и няма как да не се съгласим. А червилото не е просто вече червило, то играе ролята и на руж, като по този начин Дрю Баримор съчетава цвета на устните с този на бузите. Доста добра идея, нали?

 

 

След всичко написано, като че ли сме готови да отворим несесера, да застанем и ние пред огледалото и да започнем да творим с наличните материали. Дали ще ползваме очната линия за молив за очи или червилото за руж... ами, все още не знаем, но със сигурност ще търсим новаторство в тази област, също като гореизброените! В крайна сметка, откриването на нови пролуки и нови изживявания, е целта на всичко, нали?

 

 

 

текст: View Sofia/Мартина
фотография: Vogue