Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Ах, това акне: Как да се справим с него!

02-05-2017     0
 

Ах, това акне: Как да се справим с него!

Статистиката показва, че в целия свят, 8 на всеки 10 млади хора на възраст между 14-24 години някога са имали проблем с акне по лицето, гърба или гърдите. Обобщено като цяло, това значи над 80%!

Ако и вие някога сте се борили с тези промени, знаете колко неприятни могат да бъдат. В зависимост от вида на акнето, то причинява зачервяване, болка, лош външен вид на кожата, белези и не по-малко важните - стрес, липса на самочувствие и депресия.

Всъщност обаче първата стъпка към лечението на акне е информираността и най-вече отговора на въпроса: "Защо се появява акнето?".

Acne vulgaris е състояние, което се появява в тези части на кожата ни с най-много мастни жлези. Това обяснява наличието на акне на лицето, гърба, гърдите, например. Когато от мастните жлези се създава прекомерно количество себум, а неговото "излизане" е блокирано от замърсявания на кожата или мъртвите клетки, се получават несъвършенства – „черни точки" (комедони) и/или „младежки пъпки" с възпаление. 

Разбира се, акнето може да се лекува, а белезите да се избегнат. Ключовите думи при третирането обаче са търпение и дисциплина, защото нито един проблем не се решава през нощта.

Иновативно решение обаче е...новата серия на A-Derma – Phys-Ac - когато ефикасност и нежност вървят ръка за ръка за кожа, склонна към акне. Родена от наука и природа, естествено грижовна, марката A-Derma защитава и се грижи за уязвимата кожа. Новата гама пък Phys-Ac е ФИЗиологична грижа за кожа, склонна към АКне. Първата серия, която осигурява третиране и ребалансиране!

Линията от продукти се състои от Хидро-компенсиращ крем, Грижа при несъвършенства, Почистваща мицеларна вода и Физиологичен пенещ се гел за лице. Линията от продукти се състои в избор за почистване между Пенещ се гел с изплакване или Мицеларна вода без изплакване, подходяща за отстраняване на грима и на очите; основна третираща Грижа при несъвършенства и Хидро-компенсиращ крем, когато този тип кожа е изсушена и раздразнена, в следствие на лекарства и/или процедури.

Активната съставка във всички продукти Phys-Ac на A-Derma – екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® успокоява и ребалансира изключително уязвимата акнеична кожа.

 

Кожата е почистена, свежа и матирана и най-важното - НЕизсушена. Продуктите спомагат за отстраняването на черни точки и пъпки, възвръщат мечтания блясък на младата кожа.
 

Не стига, че A-Derma Phys-Ac се грижи за безупречна кожа, сега дава и награди! Виж как:

текст: View Sofia
фотография: Press