Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Ники Минаж, Future и Ашли Греъм в H&M по време на MET GALA

02-05-2017     0
 

Ники Минаж, Future и Ашли Греъм в H&M по време на MET GALA

Вдъхновен от темата на тазгодишната изложба - Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between дизайнерският екип на H&M създаде уникални визии, които препрочитат едни от основните теми в творчеството на Kawakubo. Моделите включват деконструиране, игра с традициите и асиметрия в очарователен микс от цветя, точки и декоративни елементи, които направиха всеки един от тези специално създадени за вечерта модели още по-впечатляващи.

H&M гостува с гордост на Costume Institute Benefit за трета поредна година, а темата на тазгодишната изложба е изключително специална за шведската марка, заради колаборацията с Comme des Garçons през 2008 година.

„За нас в H&M беше чест да дадем живот на тези модели, вдъхновени от Rei Kawakubo/Comme des Garçons - едни от най-важните и влиятелни имена в модата въобще. Всяка една от тези визии е изработена в унисон със света на Kawakubo и личния стил на гостите, облечени в H&M.” казва Пернила Волфарт, творчески директор и главен дизайнер в H&M.

„Партньорството ми с H&M за мен е нещо уникално. Визията, която постигнахме, е много специална и нямам търпение да споделя момента с всички. Заедно с екипа на H&M пресъздадохме темата на вечерта по вдъхновяващ начин – от драматичния шлейф до лицето на Kawakubo върху колана“ каза минути преди галата Ники Минаж.

„Това е първата ми Met Gala и преживяването, подчертано от H&M, е наистина страхотно. Роклята, която създадохме, е всичко, за което бих могла да си мечтая. Целият процес беше истинско удоволствие за мен и едва ще дочакам да покажа резултата.“ сподели Ашли Греъм.

На снимката горе: Ники Минаж


Ашли Греъм и Стела Максуел

„Харесвам да нося H&M, а този костюм, създаден специално за мен, ме прави още по-щастлив, особено в нощ като тази“ каза Джо Джонас.


Джо Джонас

Ники Минаж носи рокля от тюл и копринена тафта с дълъг шлейф, обточен с екстравагантни рози от черен винил. В горната част на бюстието роклята напомня на копринено кимоно с паднало рамо, пристегнато с колан „оби“, украсен с черна маска с лицето на Kawakubo. Шлейфът е декориран с черни и червени райета, а един от червените лъчи, стигащ до деколтето, е украсен с кристали Swarovski. Рапърът Future е в класически черен фрак, изработен от органична коприна, TENCEL®, и вълна, с гръб, украсен с ръчно избродиран череп в черно и сърце от червени кристали Swarovski. Фракът е съчетан с тъмносиня риза от органична коприна и папийонка. Моделът Ашли Греъм сияе в рокля със силно подчертан корсет, вдъхновена от интереса на Kawakubo към вътрешната конструкция на класическите елементи в дамското облекло. Кремавият корсет е елегантно деконструиран, а дългата червена пола е подсилена от конструкция, отново наподобяваща корсет с метално закопчаване. Визията е допълнена от пищни волани от червена копринена органза.  Моделът Джордан Дън носи рокля, извиваща се около тялото и вдъхновена от темата за деконструиране и игра с традиционните похвати в мъжкото облекло. Горната част от копринена тафта създава илюзията за небрежно падаща риза, а полата от ленти от класическо мъжко тънко райе, завършва с големи декоративни пандели. Актрисата Саша Лейн е в прозрачна рокля от структурирана мрежа, декорирана с различни по големина точки – един от основните мотиви при Kawakubo. Певецът Джо Джонас е облечен в тъмночервен костюм от фин копринен сатен на черно райе. Черната риза е изработена от 100% органична коприна, а визията е завършена от черна папийонка. Моделът Стела Максуел носи прозрачна рокля от органична коприна, покрита в перли. Започващи като драпирано колие, украсяващо отворения гръб, перлите продължават около тялото, създавайки движение.

 


Future
 


Джордан Дън

 

текст: Press/View Sofia
фотография: Press