Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

FantaЗИРАЙ СЕ с новия революционен дизайн на Fanta

12-05-2017     0
 

FantaЗИРАЙ СЕ с новия революционен дизайн на Fanta

Fanta лансира нов революционен дизайн на българския пазар. Новата визуална идентичност на марката е създадена в отговор на нейния непрестанно развиващ се плодов, забавен и жизнен характер и е част от глобалната й еволюция.

Спираловидна бутилка, която има напълно уникален дизайн, запазващ духа на Fanta чрез формата на изстискан с ръце цитрусов плод.
 
Дизайнът е подложен на тест в няколко държави през 2016 г., включително Италия, където печели награда за иновация в конкурса „Продукт на годината“.

България е една от първите страни, в които се въвежда новата идентичност, като през следващите две години поетапно тя ще бъде въведена на всичките над 190 пазара, на които марката присъства в глобален план.

Лансирането на новата щура бутилка в България ще бъде съпроводено от редица маркетингови активности, насочени към забавление и запомнящи се емоции за тийнейджърите.Вече 24 години феновете на Fanta се наслаждават на нейният свеж и уникален вкус!

През годините вкусовото портфолио на марката постепенно се разширява и освен основните два вкуса, на пазара се редуват по-традиционни и по-екзотични като розов грейпфрут, ябълка-лайм, грозде, манго-портокал, лимон и бъз и други.
 

Ние вече взехме своята Fanta, а ти?

текст: Press/View Sofia
фотография: Press