Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Question mark

19-05-2017     0
 

Question mark

Question MARK, е новата рубрика, чрез която ще се запознаеш и припомниш най-горещите и интересни новини от изминалата седмица. Ще надникнеш зад вратите на редакцията и ще видиш малко от предстоящото за следващата.

Бе дълга, красива и вдъхновяваща седмица.

Презареди се с емоции със следващите материали и се приготви за чудесен уикенд!

Обичта на известните: Венсан Касел и 19-годишното му гадже!

70-ото издание на Фестивала в Кан вече стартира, респективно точно там се събраха всички яки хора от света, и на киното, и въобще.
 


 

На Лазурния бряг артистичният каймак вече купонясва по яхтите с пълни сили, а сред всички трепетни присъствия, вчера в Кан беше забелязана и 19-годишната Тина Кунаки, която зрителите, очевидно, ще видят на червения килим под ръка с любимият й в момента - чудно готиният Венсан Касел, 50. Останалото прочети тук>>

Trend Report: Кристален чоукър

Трендът с чоукърите претърпя немалко метаморфози през изминалите няколко сезона и тъкмо когато бяхме убедени, че повече няма накъде, той, чоукърът, за пореден път изплува на повърхността сред модни трендове.
 


 

Редно е да отбележим, че сега не става въпрос за класическия метален или панделка чоукър, а за съвсем нов образ. Съгласувано с дизайнерските дефилета за Есен/Зима 2017-та, той преминава във флирт с кристалите, от който се раждат не една или две интересни идеи. Останалото тук>>

Шшшшшт! Малко по-тихо… или ужасът, който ни причинява шума

Вече 22 години последната сряда на месец април е запазена за отбелязване на Международния ден за борбата със шума (INAD – International Noise Awareness Day).

Кампанията стартира от американската организация Център за Слух и Комуникации (Center for Hearing and Communication), която помага на хора от различни възрасти да се справят със слухови проблеми и да открият нови решения срещу шума, който става все повече и повече днес, особено в градските райони. Целта на кампанията е да донесе яснота по въпросите за шума и да насърчи хората да предприемат действия, за да се предпазват от вредните влияния на нахалния шум. Към момента голяма част от Европа се е присъединила към този мащабен и полезен проект. Страни, които са чули за кампанията и са сметнали за необходимо да извършат просветителски процес сред населението си, са Великобритания, Испания, Франция, Италия, Хърватска, Литва, Унгария, Норвегия, Дания и др. В рамките на месеца и специално в последната седмица от месец април в училища и университети се провеждат различни състезания, семинари и презентации с цел събуждане на населението за критичните нива на шум, в които живее (и често се налага да твори!). Дай Боже и ние скоро да си отпушим ушите за този нарастващ проблем и да се включим в предлагането на решения... още прочети тук>>


 

Dior Resort 2018. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцент на върху модния разговор.

Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: круизното дефиле на Dior и по-специално присъстващите знаменитости.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:Виж как гласуваха ТЕ ТУК>>
Зад кулисите на Кан 2017

Лукс, висша мода, бляскави бижута, безбожни красавици, червен килим... 70-то издание на филмовия фестивал в Кан вече стартира.

Видяхме кой с какво се появи на гала вечерта, а сега е време да надникнем и зад кулисите, защото всъщност там е далеч по-интересно и изкусително! Още ТУК>>


 

10 кадъра, които ни накараха да се влюбим в Доано (отново)

Той е един от основоположниците на фотожурналистиката. Той е снимал за Vogue по време на Втората световна война. Той е Робер Доано!

И вчера потънахме в един колко световноизвестен, толкова и личен свят на "Просто Доано", изложбата, която ни влюби в себе си. Повече прочети ТУК>>


 

иии...завършваме с Петъчна доза секс: Чарли Хънам

Мнозина казват, че изкусителният британец е новият Брад Пит. На нас, честно, даже ни е по-готин!

37-годишният Чарли Хънам покорява света след като направи същински фурор с участието си в лентата на Гай Ричи "Крал Артур: Легенда за меча". Преди време името на Хънам пък нашумя защото за кратко прие ролята на Крисчън Грей в "Петдесет нюанса сиво", но слава богу размисли и се отказа съвсем навреме.

Повече за него ТУК>>

текст: View Sofia
фотография: