Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Томас Дохърти: Млад, красив и талантлив!

19-09-2017     0
 

Томас Дохърти: Млад, красив и талантлив!

Проницателни сини очи, изваяна челюст и очарователна усмивка са синоним на изгравящата Дисни звезда. Предстои да видим харизматичният и секси зловещ актьор, в прожекция на Descendant 2, която ще излезе на голям екран този юли.

V.S.: Какво е усещането да работиш за компания като Дисни?
Т.Д.:
Всички са израснали с класическите филми на Дисни, които те образоват и забавляват. Запознати сме с Дисни каналът и филмите като „Училищен мюзикъл“, възможността да работя за компания на такова ниво, която достига до много деца и различни страни, е неповторима. Тя ми носеше истинско щастие докато растях и се чувствам много благословен и истински късметлия, че съм част от такава организация.

V.S.: Разкажи ни повече за героя ти в „Потомците 2 (Descendant 2)”.
Т.Д.:
Героят ми Хари е синът на Капитан Хук, той е млад и енергичен, забавен и доста пленителен. Хари е много горделив и самоуверен, но радушността му е подчертана. Изключително задълбочен, сложен и много непредсказуем герой. Великодушна личност, която може да бъде лукава и дори малко страшена и враждебена, но както казах много харизматична. Връзка, която се получи с останалата част от екипа като Дав Камерон, София Карсън, Лизи Шер и Камерън Бойс, беше невероятна. Смятам, че ние сме новите лица на хоризонта.

 

 

V.S.: Имаш ли любим момент от филма, за който си развълнуван зрителите да видят?
Т.Д.:
Да, разбира се! Вече видях цялата прожекция и е наистина грандиозна! Това е сбъдната мечта, финалният продукт, който се получи ме кара да се вълнувам. Нямам търпение всички фенове в България и в цяла Европа да видят какво сме постигнали. Продукцията която създадохме, целият екип и всичко беше просто фантастично.

V.S.: Имаш ли съвети към тези, чиято мечта е да станат актьори?
Т.Д.:
Мисля, че най-важните качества, които трябва да притежаваш са 3. Присъствието на сцената и желание да пробиеш са на първо място. Предизвикателството да бъдеш изразителен и наясно с емоциите си, може да се каже, че не е толкова трудно за момичетата, но за момчетата е определено голям проблем, защото не сме научени така. Изключително сложно е да правим всичко това и да не усещаме напрежение, а това може да е малко обезкуражаващо. Трябва да бъдеш издръжлив, да имаш умението да се вписваш и желанието да се развиваш. Смятам, че вярата в себе си е от голямо значение, да не спираш да работиш, да се учиш и изцяло да се посвещаваш на работата си. Трябва да си отворен към нови предизвикателства и когато притежаваш всички тези качества няма какво да те спре!
 
V.S.: Какво ти предстои? Kъде очакваме да те видим след Decedents 2?
Т.Д.:
В началото на Юли ме очаква пътуване до Румъния за пет седмици, където ще снимам нов филм. Нямам търпение за предстоящите снимки, защото ще работя с нова компания и актьори. Това ще бъде нещо ново и непознато за мен, през цялата си кариера досега съм работил само с Дисни и съм много развълнуван. Предстои да разберем какво ще се получи и се надявам да имате възможността да го видите.

Само на 22, бързо навлизащ в света на световното кино, а вече блян за много млади момичета. Пожелаваме му още много успехи и може би един ден награда на академията, а той обеща да ни спомене в речта си. Да не забравиш! Имаме го документирано.

 

 

текст: View Sofia/Йоана Филчева
фотография: .NET