Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Какъв бански да си избереш, ако…

15-06-2010     0
 

Какъв бански да си избереш, ако…


Трудно е да се спреш на бански в това изобилие, което цари на пазара. Много често точно, когато си мислиш, че си намерила своя модел, десен или от пръв поглед си хлътнала по нещо конкретно, се оказва че не ти стои добре поради някаква си причина.

Ето защо ние ще си позволим да те посъветваме следното: Ако си решила, че е крайно време да направиш тази покупка първо се огледай в огледалото. Защото понякога всички ние живеем с нереалната представа за тялото си. А то си има свои особености, специфични детайли и няма как да го принудим да изглежда добре в чужда дреха.

А банският костюм е много специфична плажна принадлежност, без която все пак не можем, нали?

Нека тогава се постараем да я изберем добре и да сме й благодарни, за това което ще покаже или скрие.

Ако имаш малък бюст: Помисли за горнище, което подчертава бюста – има повдигащ ефект, по-масивни подплънки, в деколтето има набори и къдрички. Добра работа в твоя случай би ти свършило и горнище с хоризонтално деколте. Хоризонталните райета не са препоръчителни, но виж едрите щампи стават. Предимството на малкия бюст е, че можеш да си позволиш горнище тип лента, с което ще спреш дъха на не един и двама младежи по плажа.

Ако бюста ти е по-едър:
За предпочитане е да помислиш за комфорта и сигурността. Избери модел с широки презрамки или двойни презрамки през врата.Те ще поддържат бюста сигурно и здраво, а раменете ти ще изглеждат супер секси. Можеш да се огледаш за молел с банели. Тъмните цветове и десени са за предпочитане. Тук можеш да се заиграеш с тъмно горнище и светло долнище. Ако си мечтаеш за райета – заложи на диагоналните или вертикалнике и забрави за хоризонталните. Острото деколте визуално смалява бюста.

Ако не си преборила подутото коремче: целият бански е точно за подобни ситуации. Той напълно успешно ще отклони вниманието от деликатната зона. Ако има набор и къдрички около талията – още по-добре! Ако ти се струва невъзможна идеята за цял бански, тогава поогледай се за бикини с диагонални или вертикални райета, една идея по-тъмни цветове и долнище с по-висока от обикновено талия. Удачно е да комбинираш впечатляващо горнище с долнище – тип мъжки боксерки.

Ако си мислиш, че дупето ти е голямо: Вече знаеш, за да отвлечеш погледа от него, заложи на атрактивно горнище с връзки, пайети, подплънки, катарами, задължително в ярки цветни десени. Долнището обаче трябва да е много семпло и по възможност едноцветно или с едри щампи. Високата талия може да прикрие проблема. На помощ може да ти дойде и дълбоко изрязаното долнище, което ще удължи оптически краката. Никакви шорти! Те ще определено ща влошат визията.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net