Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Ози Озбърн даде тон за викане, тълпата счупи рекорда на Guinness

17-06-2010     0
 

Ози Озбърн даде тон за викане, тълпата счупи рекорда на Guinness


Уникален вик (Scream) прозвуча из Лос Анжелис, когато рок легендата и носител на Грами Ози Озбърн организира над 52 000 души на стадиона Dodger да поставят нов световен рекорд на Guinness за най-дълъг вик. На 11 юни – по време на мача срещу Los Angeles Angels of Anaheim, рекордът бе записан и потвърден от Stuart Claxton от Световните рекорди на Guinness.

“Scream for a Cure” бе част от третия годишен ThinkCure! Уикенд и викът бе също приветствие към Озбърн и предстоящия му албум SCREAM за Epic Records/Вирджиния Рекърдс, който излиза на 21 юни.

ThinkCure! е нова обществена организация с благотворителна цел, която подпомага изследванията за лекуване на рак. Тя бе създадена през юли 2007 от Los Angeles Dodgers, семейство McCourt, City of Hope и дескатa болница в Лос Анжелис. Sharon Osbourne, преборила се с рак на дебелото черво, бе на стадиона Dodger, за да подкрепи събитието.

SCREAM — първият албум на Ози от 3 години и 10 студиен албум – е зареден с убийствения първи сингъл “Let Me Hear You Scream.” На събитието, Ози получи сертификат: “Световният рекорд на Guinness за най-дълъг вик от тълпа, ръководен от Ози Озбърн, бе счупен на стадион Dodger в Лос Анжелис, Калифорния, САЩ, на 11 юни, 2010.”

Scream излиза на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс / Sony Music Entertainment с медийната подкрепа на радио Z-Rock и mp3.bg. 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press