Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Зла вещица и Тим Бъртън витаят из главата на Анжелина Джоли

14-07-2010     0
 

Зла вещица и Тим Бъртън витаят из главата на Анжелина Джоли


Анджелина Джоли иска ролята на злата вещица Малефисънт в нова адаптация на култувата детска приказка "Спящата красавица". Актрисата споделя, че това е любимата й приказка от детството.

Новият прочит на култовата детска приказката има идея да проследи историята от гледната точка на злата орисница. Този факт е определил вече заглавието на бъдещата лента - Maleficent.

Не е изненадата, че с мащабната продукция е се е заела компанията "Уолт Дисни", която влезе в историята на киното с анимираната версия именно на "Спящата красавица" през 1959 г.

Освен за ролята сексапилната Анджелина Джоли агитира Тим Бъртън да поеме режисьорските функции, тъй като тове е друга нейна мечта - да работи заедно с него. Естествено той има доста богат, да не кажем, най-богатия опит в нестандартното интерпретиране на класически световни образци. Последният пример за това е пресен-пресен от тази зима -  3D версията си на "Алиса в страната на чудесата", с които пожъна наикстина невероятен успех.

Но дали Ако той изобщо се навие да режисира Maleficent, ще се ззаиграе с безспорно кексапилната Анджи или няма да предпочете както обикновено собствената си съпруга Хелена Бонъм Картър, с която определено са повече от успешен творчески дует?

Времето ще покаже.
 

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net