Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация
Подреди по:     Избери от:


Question mark

Question markQuestion MARK, е новата рубрика, чрез която ще се запознаеш и припомниш най-горещите и интересни новини от изминалата седмица... Прочети »

Две седмици до първото издание на фестивала From Page to Stage във Варна

Две седмици до първото издание на фестивала From Page to Stage във ВарнаОт 28 юни - 1юли в град Варна ще се проведе първото издание на фестивала за драматургично писане за сцена и екран From Page to Stage... Прочети »

FantaЗИРАЙ СЕ с новия революционен дизайн на Fanta

FantaЗИРАЙ СЕ с новия революционен дизайн на FantaFanta лансира нов революционен дизайн на българския пазар... Прочети »

H&M и поп сензацията ZARA LARSSON събират сили по случай първия албум на звездата!

H&M и поп сензацията ZARA LARSSON събират сили по случай първия албум на звездата!H&M с гордост обявява сътрудничеството си със Zara Larsson – един от „30-те най-влиятелни тинейджъри за 2016“според класацията на списание Time... Прочети »

Храни за здрави нокти и коса

Храни за здрави нокти и косаИ жени и мъже все по-често се оплакват от тежък косопад и чупливост на ноктите. Това може да се дължи на хормонален дисбаланс, стрес, промяна на сезоните и времето... Прочети »

Кои са 5-те най- важни храни

Кои са 5-те най- важни храни Каквото и да си говорим ние ежедневно затормозяваме нашия организъм с начина нa живот и храненел... Прочети »

„Рано ми е“ - национална кампания за превенция на ранните бракове, половите стереотипи и насилието

„Рано ми е“ - национална кампания за превенция на ранните бракове, половите стереотипи и насилиетоБългарски фонд за жените организира национална кампания „Рано ми е“, насочена към превенция на ранните бракове и ранното отпадане от училище... Прочети »

Есенна корона, вдъхновена от принцеса Елена от Авалор

Есенна корона, вдъхновена от принцеса Елена от АвалорНовият анимационен сериал „Елена от Авалор“... Прочети »

Pavell&VenciVenc' и The Top Stoppers диктуваха ритъма на Фестивал на цветовете

Pavell&VenciVenc' и The Top Stoppers диктуваха ритъма на Фестивал на цветоветеВчера се състоя третото издание на най-пъстрия фестивал на София - Фестивал на цветовете в Sofia Ring Mall... Прочети »

48 000 ученици ще се включат в кампанията по сексуално образование на Durex през 2016

48 000 ученици ще се включат в кампанията по сексуално образование на Durex през 2016На 2-ри юни Durex обяви началото на новата образователна програма на компанията, която ще се проведе в 80 училища в 7 български града... Прочети »