Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
След 7-ми | След 12-ти | Първа работа | ПрепишонкиВход / Регистрация
Подреди по:     Избери от:


Първата “бионик” котка в България

Първата “бионик” котка в БългарияВетеринари от Централната ветеринарна клиника извършиха успешно първата по рода си операция в България по поставяне на протези на котка... Прочети »

Huawei започва социална кампания #BePresent с благотворителна кауза за семейства с деца в нужда

Huawei започва социална кампания #BePresent с благотворителна кауза за семейства с деца в нуждаHuawei ще насърчава потребителите да пишат коментари, свързани със специалния хаштаг и видео на кампанията, дарявайки по 1 лв. за всеки коментар... Прочети »

Лавинна лекция ще проведе в 65-та аудитория на Софийски Университет „Климент Охридски“

Лавинна лекция ще проведе в 65-та аудитория на Софийски Университет „Климент Охридски“Основни акценти на лекцията ще са правилното поведение и действия за избягване на лавинни инциденти в зимната планина... Прочети »

Литературен конкурс за разказ за детските площадки. За пораснали и непораснали деца

Литературен конкурс за разказ за детските площадки. За пораснали и непораснали децаСподелете вашите патила на детската площадка и спечелете награда... Прочети »

Фестивалът Aniventure 2016 събра над 8000 посетители в Интер Експо Център на 3 и 4 септември

Фестивалът Aniventure 2016 събра над 8000 посетители в Интер Експо Център на 3 и 4 септемвриНад 1000 състезателя събра гейминг зоната Let's Play в рамките на 11-то издание на фестивала за традиционна и модерна японска култура Aniventure... Прочети »

Един златен и два сребърни медала са резултатите на олимпийския отбор по информатика

Един златен и два сребърни медала са резултатите на олимпийския отбор по информатикаОлимпийският отбор по информатика доказа за пореден път високата класа на българските състезатели... Прочети »

Национално училище за танцово изкуство обявява втори прием за новата учебна година

Национално училище за танцово изкуство обявява втори прием за новата учебна годинаНационалното училище за танцово изкуство (НУТИ) - София обявява втори редовен прием за следващата учебна 2016/2017 година... Прочети »

Олимпийските отбори по астрономия и астрофизика разкриват тайните на звездното небе пред любители в сряда вечер

Олимпийските отбори по астрономия и астрофизика разкриват тайните на звездното небе пред любители в сряда вечер В сряда вечер нощното небе над София ще оживее с вълнуващи истории за далечни планети и съзвездия... Прочети »

Злато и високи постижения за българския олимпийски отбор на Младежката балканска олимпиада по математика

Злато и високи постижения за българския олимпийски отбор на Младежката балканска олимпиада по математикаШест медала и впечатляващи класирания са резултатите на олимпийците в престижното състезание... Прочети »

Учители на президенти и лидери идват в България

Учители на президенти и лидери идват в БългарияВъзпитатели на нобелови лауреати и на президенти, на световноизвестни модни дизайнери и индустриални лидери... Прочети »